Annons

 i Press/Reklam

Cecilia Grönberg, din fiskeguide i Uppland och Gästrikland. Cecilia Grönberg satsar än mer på fisket, nu kan du boka både guidning och boende för att prova det spännande gäddfisket som finns i Dalälven och välkända Marmafjärden.

Ett annat tips är det roliga fisket efter gösen i närliggande Storsjön. Fiskemöjligheterna är många och sträcker sig över hela året, från sommar till vinter. Så här skriver Cecilia själv. Jag är uppväxt i Marma, och det är ju självklart en stor orsak till att jag fiskar så mycket där. Här har jag haft många fantastiska fisken efter älvens urstarka gäddor men också en och annan gös har nappat.

Mina föräldrar bor kvar i Marma och köpte i höstas ytterligare ett hus bredvid sitt eget för att kunna hyra ut och ha som vandrarhem. Huset har två våningar och en fin utsikt över Dalälven.  Nära till fiske, det är 150 m till båtiläggningsplats. 100 m till badplats. Kiosk med grill i grannhuset, perfekt om man vill köpa sig en hamburgare efter fisket J  Det finns också en stor trädgård, härlig för en afterfish relax. Huset, som ligger på Gävlevägen 5 har 8 liggplatser, flera kan ordnas vid behov.

I köket finns allt som behövs. Tv, diskmaskin, kylskåp, frys, liten mikro och spis. Huset ligger ca 35 km till närmaste stad, som är Gävle och bara 500 meter till Upptåget för resor såväl söder- som norrut. För andra nöjen än fiske så finns det tex. en minigolfbana bara 50 m ifrån huset. Toalett med dusch finns självklart, samt en extra toalett på övre planet.

Det finns möjlighet att hyra båt, kostar 200 kr per dag inklusive bensin. Det är Linderbåtar 440 Fishing med 4 hk Yamaha 4-taktare, i nuläget finns det två stycken via Marma-Mehedeby Fiskevårdsförening.

Välkommen på fiske hos oss med boende vid älven och anlita gärna mig som guide. Jag tar emot bokningar året om. Ring för mer information eller kontakta mig på Facebook eller tel. 026-5800287 eller 072-5357689 

//Cecilia Grönberg 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera