Annons

 i Eko/Miljö

Under gårdagen uppmärksammade vi det faktum att Gunnar Hökmark (m) och Mikael Gustafsson (V) röstat FÖR ett fortsatt bottentrålfiske på känsliga djuphavsområden samt ett fortsatt fiske på det ockuperade Västsaharas vatten .

Idag har vi fått ett mail från Johan Gustafsson, som arbetar med fiskepolitik i moderaternas delegation vid Europaparlamentet där han berättar att Hökmark röstat JA men av misstag, han tryckte fel… vilket även Mikael Gustafsson (V) gjorde. Hökmark respektive Gustafsson har i efterhand korrigerat sina röster till ett NEJ.

Det låter ju bra men är tyvärr helt ointressant. Dessa ändringar av herrarnas respektive röster är enbart markeringar att det ”blev lite tokigt” och påverkar INTE det faktiska röstresultatet. När man tryckt så har man tryckt!  Så fungerar det faktiskt. Viktigt information och som det kanske talas lite tystare om.

Vid röstningen fanns varken Åsa Westlund (S) eller Anna Maria Corazza Bildt (m) på plats. Vi har sökt båda för att få veta varför damerna inte deltog. Det kanske andra ska göra också…

Så, av 20 svenska parlamentariker röstade två fel och två saknades och resultaten ändras INTE, när man tryckt så har man tryckt!

Tråkigt, eller hur…?

//Jan O +FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera