Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

En riktigt god fortsättning på 2013 vill jag, Lubbe, och Fkp-Gear Crew önska er alla fiskevänner på nätet.

Det har varit ett riktigt trevligt år med vårt sportfiskemärke som täcker relativt lätt fiske på kolfiberspö, med förkärlek till abborrfiske samt fisk i den vikt klassen. Ett besök på www.fkpgear.com vittnar kanske inte om det vanliga sportfiskemärket med överfyllda produkt rader och kataloger. Det är helt enkelt för att vi är ett litet och tight sportfiskemärke som inte har för avsikt att fylla upp vårt sortiment med grejor vi knappt fiskat med, utan alla våra produkter är utrustning som vi använt oss av själva under lång tid.

Inte bara testat utan verkligen fiskat, filmat och promotat det tills vi känner att vi hittat en ny storsäljare som håller våra mått, endast då är vi manade att plocka fram eller designa nya produkter. Året med vår spöserie: Draugen, våra beten VibLure & JigLure samt andra produkter har varit väldigt givande för både oss, våra kunder och medfiskare. Och otroligt fina fiskar har lurats upp på våra beten, samt det där lilla extra har tillkommit sportfiskeglädjen genom känslan av våra spön.

God fortsättning allesammans! Så hoppas vi att vi ses ute på vattnet, på mässor och på nätet. På vår hemsida kan du kolla in info och produktfilmer samt återförsäljare. Och på facebook kan du hålla dig uppdaterad och se schyssta fångstbilder på våra produkter.

www.fkpgear.com

www.facebook.com/fkpgear

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera