Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser

Tjena! Jag heter Alexander Runsten, är 18 år och kommer från Stockholm. Jag spenderar vardagen med att plugga, jobba och fiska, så mycket jag bara kan. Redan när jag var jätteliten så brukade jag sitta i min pappas ryggsäck när han fiskade.

När jag sedan fyllde fyra så fick jag mitt första kastspö, och på ett av de första kasten jag någonsin gjorde fick jag en gädda. Efter det har jag varit fast! Numera så studerar jag på en skola som heter Marina Läroverket i Danderyd, där jag läser en linje som heter Marinbiologi. Jag jobbar även på fiskebutiken Dogger i Norrtälje, och på fritiden så fiskar jag som sagt i den mån jag hinner.

Väldigt mycket i mitt liv cirkulerar helt enkelt kring vatten och fiske. Själv fiskar jag främst det jag växte upp med och det jag har nära till, dvs Abborre och Gädda. Men fiske är det roligaste som finns, oavsett vad du fiskar efter enligt mig, så jag vill utveckla mitt eget fiske och samtidigt främja fiskevården på de sätt jag kan.

//Alexander

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera