Annons

 i Notiser

Nu kan vi njuta av trailern till första säsongen av SVTs nya sportfiskeserie Fiskeliv med Martin Falklind och Emilie Björkman som kommer att sändas på SVT med start den 26:e april! 

Det saknas verkligen fiske på tv och vi är nog många som kan säga att vi saknat Martin i rutan! Martin och Emilie Björkman kommer att ta med oss på spännande fisken, vi får möta människor som brinner för sitt fiske och sina vatten! Det kan faktiskt sägas att Bengt Östes ande vilar över projektet, det utlovas fiske på riktig, som vi vet är det inte alltid det nappar! 

Inte nog med det. Martin har utöver detta jobbat i tre år i ett eget projekt som han själv beskriver som sitt stora drömprojekt. Under hösten kommer vi att få njuta av tre stycken en timmars filmer! En lång resa från att vattnet smälter på fjällen, vattnets fortsatta resa genom älvar, sjöar och våtmarken till kusten. Närvaron av den mänskliga påverkan är stark i filmerna men faktiskt inte bara de dåliga exemplen utan även de bra!

Klassisk naturfilmning med fisken och vattnet i fokus i stil och hög kvalitet, produktioner som vi kanske mest är vana att se från BBC ofta signerat Sir David Attenborough. En smått orimlig ambitionsnivå säger Martin men det finns stunder och avsnitt där man verkligen lyckats.

//FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!