Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser

Gott Nytt år alla sportfiskevänner. En kort summering av 2015 är egentligen omöjlig men jag ska göra ett försök. Lilla FishEco växer, växer så det knakar. Troligtvis var 2015 vårt bästa år på alla sätt och kanske det roligaste.

Vårt +Magazine, våra LIVEfisken och vår nyhetsförmedling har satt flera olika nya rekord i visningar mm. Det är viktigt för oss som bryter ny mark och som vill kunna göra digital sportfiskejournalistik till ett levebröd. Något vi verkligen vill och för att vara lite osvensk, kanske också förtjänar att lyckas med efter år av hårt arbete. Visst finns det ”onda” krafter som direkt motarbetar detta, som på alla sätt vill se att vi misslyckas, oftast ekonomiskt motiverat men också personligt. Vi har upptäckt att det inte är svårt att skaffa ovänner i vår lilla bransch. Det var den allvarliga delen i denna lilla nyårshälsning.

Den roligare delen är att vi 2016 kommer att fylla på med flera nya bloggare, vilka får ni veta inom kort. Vi har aldrig haft så många bekräftade LIVEfiskeprojekt och som det ser ut nu blir det tidvis närmare ett i veckan under högsäsong. Hemsidan fisheco.se kommer att helt göras om, arbetet har redan startat, det kommer att bli bra det… +MagazineFishEco får fler skribenter och utvecklas riktigt fint i skicklige Sebastian Wimans varsamma händer. Vårt nya nyhetsbrev, Fiske247 som vi producerar tillsammans med iFiske.se har tagits emot mycket bra av er läsare. Ett jättebra sätt att hålla sig ajour med vad som händer om tiden inte räcker till att surfa så ofta.

Med det vill vi tacka alla läsare, annonsörer och samarbetspartners för vad som sammantaget varit ett mycket gott 2015, vi träffas på på nätet, Sportfiskemässan, Sun City Predator Show och på sjön 2016!

Må väl!

//Jan O FishEco

Ps, du har väl inte missat senaste numret av +MagazineFishEco

Läs på dator här -> +MagazineFishEco 

Läs på platta eller tele här -> Qiozk.com

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!