Annons

 i Press/Reklam

Humminbird 598cxi HD SI pressar priset på SideImaging tekniken. Det är en kombinerad plotter och ekolod med en 5” högupplöst 640×640 färgskärm som ger en fantastisk bild presentation.

Den har inbyggd GPS mottagare och kortläsare för Navionics sjökort. Tre ekolodsfunktioner är inbyggda i enheten, SideImaging, DownImaging och tradionellt 2D ekolod med Switchfire och Dual Beam Plus. Humminbird har tagit fram en bas produkt utan möjlighet till nätverksfunktioner för dem som önskar en bra bas modell men vill ta del av de moderna ekolodsfunktionerna.

SideImaging utvecklades av Humminbird redan 2005 och har sedan dess förbättrats och är idag ett hjälpmedel för många sportfiskare och räddningspersonal runt om i världen. Med SideImaging tekniken skapas ultraljudsbilder av botten och strukturer som ger möjligheten att tydligt identifiera var fisk och föremål befinner sig. Med den inbyggda GPS mottagaren och plotter funktionen kan positionen på föremål eller fisk markeras direkt i ekolodsbilden för att lättare hitta tillbaka till platsen.

DownImaging skapar ultraljudsbilder av den traditionella 2D bilden. DownImaging tillsammans med 2D bilden ger fiskaren möjlighet att lättare se hur botten ser ut samt om fiskekot är en fisk eller en struktur av något på botten.

598cxi HD SI levereras komplett med Humminbirds unika snabbkopplingsfäste, strömkabel och ekolodsgivare för akterspegelsmontering. Som tillbehör finns en smidig bärväska med batteri och laddare samt ett portabelt givarfäste.

Ca pris:         598cxi HD SI                     10 995,- inkl.moms


Jan Comstedt AB är en väl etablerad distributör på den svenska marinmarknaden och grundades 1983. Företaget omsätter idag ca. 50 miljoner med tretton anställda. Sedan 1999 drivs och ägs bolaget av syskonen Anna och Mats Comstedt samt Magnus von Barth. Jan Comstedt AB är generalagent för många välkända varumärken som Teleflex Marine, Jabsco, Rule, Calix, TBS electronics, CombiLock, Bomar, RAM mounts, Railblaza, Humminbird, MinnKota, Cannon, Fusion, Navicom, och Shakespeare.

För ytterligare information kontakta:

Mats Comstedt
e-mail: mats@comstedt.se
+46 31 775 65 21
+46 708 42 03 90

Jan Comstedt AB

Box 12022
E-402 41  Göteborg
+46 31 775 65 30
+46 31 24 53 17

www.comstedt.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera