Annons

 i Press/Reklam

På sportfiskemässan i Jönköping tecknade idag Sveriges fiskevattenägareförbund och iFiske.se under ett samarbetsavtal innebärande att iFiske blir leverantör av tjänster för digitala fiskekort, fångstrapporter och marknadsföring på Internet till förbundets medlemmar.

Vi har sett en ökad efterfrågan på denna typ av tjänster bland våra medlemmar och med detta avtal tillgodoser vi nu deras behov via iFiskes tjänster. Avtalet innebär att man som medlem i förbundet kan ta del av tjänsterna till ett mer fördelaktigt pris – något som gagnar den enskilda föreningen’, säger Fredrik Lundberg, Förbundssekreterare för Sveriges Fiskevattenägareförbund

En digitalisering av fiskekorten gör att fiskevårdsföreningen kan lägga mindre tid på administration runt försäljning och hantering av korten, och istället lägga mer tid och resurser på att förvalta vattnen och fiskbestånden.

På iFiske ser vi det här som en stor möjlighet att nå ut till nya fiskevårdsföreningar i Sverige och göra hanteringen runt fiskekort och fångstrapporter enklare. Många håller hårt på traditionerna och är ofta rädda för ny teknik, men vi märker att allt fler börjar inse de stora fördelarna med den nya tekniken som förutom förenkling även innebär stora miljö- och klimatbesparingar säger Thomas Abrahamsson, VD på iFiske.se

Ur fiskevårdsföreningarnas perspektiv är iFiske en återförsäljare av deras fiskekort. Den stora skillnaden mot t.ex. macken eller butiken är att iFiske säljer fiskekorten dygnet runt, året runt på Internet, och dessutom ger nya möjligheter för kundvård, fångstrapporter och marknadsföring.

Thomas Abrahamsson
VD iFiske

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera