Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser

iFiske har tidigare revolutionerat fiskekortsköpen med sk. SMS-fiskekort. Nu lanserar företaget en ny mobilanpassad hemsida och en applikation för smartphones. 

Den mobila hemsidan gör att går snabbare och enklare att söka efter fiskevatten och köpa fiskekort direkt från mobilen även när mobiltäckningen är dålig.

Vi har gjort en mycket lättviktig hemsida – Även om du har riktigt långsam uppkoppling ute vid stranden och en liten mobilskärm så kan du enkelt använda sidan”, säger Thomas Abrahamsson, VD på iFiske.

Även en sk. App för Android lanseras nu för iFiske. Med denna kan du söka bland alla iFiskes fiskevatten. För alla vatten visas en beskrivning, bilder och fiskeregler och en länk till inköp av fiskekortet.

Alla fiskekort som kommer från iFiske visas i Appen, även de som köpts på hemsidan eller via betal-SMS. Appen är gjort för att fungera ute i fält och laddar därför först ner allt innehåll när du är hemma och sparar det lokalt i telefonen. Detta gör att du t.ex. kan söka fiskevatten, läsa fiskeregler och se dina fiskekort även när du helt saknar mobiltäckning.

Appen är gratis och finns idag på på Google Play och Appland för hemladdning till Android-telefoner. En iPhone-anpassad variant av appen finns runt hörnet.

https://play.google.com/store/apps/details?id=se.iFiske.fiskekort

 


 

 

 

Om iFiske.se iFiske är Sveriges ledande företag inom IT-tjänster för fiskevårdsföreningar och klubbar och har sedan 2001 levererat IT-tjänster för digitala fiskekort. Företaget tillhandahåller bla tjänster för fångstrapportering, medlemshantering och kundvård och säljer miljövänliga fiskekort, året runt, dygnet runt på sin hemsida och via mobiler. För mer information, besök www.iFiske.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera