Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser

Den 20 april kl 20:00 kommer dörrarna öppnas upp för Swedish Anglers – Ett mete community av metare för metare!

Det är ett nytt levande community där alla som är intresserade, nyfikna eller besatta av metet är välkomna! Oavsett om det är klassiskt flötmete eller predatormete så är alla välkomna!

Det finns en nystartad grupp på Facebook
https://www.facebook.com/groups/SwedishAnglers/ där man får gå med och t.ex. ställa frågor, dela med sig av sitt egna mete, ladda upp bilder och videos, eller varför inte skapa ämnen som kan diskuteras av likasinnade. Men vi kommer även dela nyheter och information från branschen i gruppen, tips på bloggar och blogginlägg, Youtube tips och mycket mer! Det kommer också hållas roliga tävlingar med fina priser.

Vi vill helt enkelt samla allt på ett ställe för metare av metare!

Förutom en grupp på Facebook finns det även ha en hemsida
https://swedishanglers.wordpress.com/

Här kommer vi bland annat publicera artiklar, reportage, guider till de som är nya inom metet, intervjuer med både svenska och utländska metare, recensioner av produkter och gästinlägg från andra metare!

Vad sägs till exempel om en längre intervju med Luis Rasmussen, eller en intervjuserie där vi ställer 12 snabba frågor till många av Sveriges sportfiskeprofiler. Några av namnen i den serien är Jörgen Larsson, David Lundqvist och John B Eriksson!

Vi tittar även utanför Sveriges gränser, hur är metet i ett av våra grannländer? Det kommer helt enkelt dyka upp massor med intressant och rolig läsning på den här sidan!

Med Vänliga Hälsningar
Christian & Tomba
*Swedish Anglers*

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!