Annons

 i Notiser

Mojoboats AB fortsätter att expandera och vi behöver nu förstärkning i vår verkstad. Mojoboats är idag Sveriges ledande företag inom sportfiskebåtar och vi är nu 9 st medarbetare. Vi är ett riktigt sammansvetsat team som brinner för vårat företag och våra produkter. 

Nu söker vi en medarbetare till vår verkstad. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande med inriktning på nymontering av båtar och dess kringutrustning, rekonditionering av både nya och begagnade båtar. Arbetsuppgifterna kommer också omfatta vara i butiken, hämta båtar och trailers, leveranser, service och reparationer.

Du bör vara båtvan och motorintresserad, tekniskt lagd, noggrann, stresstålig och ha hög servicenivå, samt en bra lagspelare. Du måste ha som minst b-körkort men E eller utökad b-kort är meriterande likaså teknisk utbildning/erfarenhet.

Tjänsten vi söker är fast och tills vidare anställning med individuell lönesättning och vi tillämpar provanställning. Vår båthall, butik och verkstad är beläget i Pålsboda utanför Örebro. Ansökan med löneanspråk och cv skickas till mig Patrik Löfgren, som är verkstadschef här på Mojoboats (patrik@mojoboats.se).

Vill du veta mera om tjänsten går det också bra att kontakta mig på telefon. Ring då 0582-688800 och välj verkstad samt fråga efter Patrik.

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera