Annons

 i Press/Reklam

Rapala Proguides består av några utvalda ledande svenska fiskare, med unika kunskaper inom alla typer av sportfiske. Från och med december 2012 ansluter Jörgen Storm till Rapala Proguide-teamet. Jörgen är en välkänd tävlingsfiskare med bland annat sex SM-guld och ett VM-brons i pimpelfiske på meritlistan.

– Vi är glada och stolta att kunna rekrytera Jörgen till vårt växande stall av Rapala Proguides. Han är en mycket stor tillgång och har en otroligt imponerande meritlista med bland annat sex SM-guld, sex SM-silver och åtta starter i VM med en bronsplats som bästa placering, säger Jesper Norell, Divisionschef för Sportfiske hos Normark. Jörgen är en av Sveriges mest välmeriterade tävlingsfiskare inom både mete och pimpelfiske och hans kompetens kommer att bli värdefull både för oss och för svenska sportfiskare, fortsätter Norell.

Jörgen Storm bor i Dalarna och fiskar i ofta sjöarna i närheten av Orsa. Bestånden av abborre, braxen, mört och id är goda och det är lätt att variera sitt fiske.

– Jag har fiskat sedan barnsben och började fiskekarriärren med min far och farfar på deras fisketurer, förklarar Storm. Vi gick och metade bäckröding, öring och abborre med toppknutna spön. Intresset satte sig och just abborren har blivit en favoritfisk. Jag föredrar att meta dem på sommaren och pimpelfiske ligger mig varmt om hjärtat när isarna har lagt sig, berättar Storm. Att bli en del av Rapala Proguides känns mycket stimulerande. Rapala är världsledande inom sportfiske och symboliserar kvalité för mig, avslutar Storm.

Rapala Proguide expanderar kraftigt och fler nya namn kommer att presenteras inom kort. 2013 kommer en ny hemsida att lanseras med bland annat bloggar, produktnyheter, fisketips och rapporter. I dagsläget kan man följa Rapala Proguides på deras Facebook-sida, www.facebook.com/rapalaproguidesverige samt läsa deras fisketips i Normarks Fishing Magazine.

För mer information om Jörgen Storm Rapala Proguide, skicka ett mejl till rapalaproguide@normark.se eller besök www.facebook.com/rapalaproguidesverige.


Normark Scandinavia är Sveriges största återförsäljare av sportfiske-och jaktprodukter. 
Med välkända varumärken som Rapala, Shimano, Storm, G. Loomis, Blue Fox, Sufix och PowerPro, Blaser, Mauser och Zeiss förser de marknaden med högkvalitativa produkter.

För mer information och kontakt, besök www.normark.se eller ring 0280-125 65

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera