Annons

 i Notiser

Karma är en välgörenhetsauktion av guider, betesbyggare och företag som tillhandahåller fiskerelaterade produkter. Alla intäkter går oavkortat till UNICEF-hjälp barn på flykt.

Vill du spendera en dag i FishEcobåten med Jan O så finns det två platser att buda på från och med den 1:a december

I fisketuren under en dag ingår allt från båt, flytväst och redskap till lunch och dricka å ett och annat fisketips. Fisket kan ske efter gädda, gös, abborre eller varför inte röding eller en mix av dessa och vi bestämmer gemensamt detta och tid och plats (max ca 30 mil från Stockholm).

 Kanske kan det också bli en och annan historia i båten om sportfiskets värld, dess profiler mm. Visste ni tex att Trumman gärna spelar pingis när han inte fiskar eller att Svartzonker i hemlighet föder upp kaniner? Nä, det visste ni inte…

Alla pengar, vartenda öre som auktionen bringar in går oavkortat till UNICEF så håll ögonen öppna, den 1:a december kör hela Karma igång, då finns det massor med skoj att buda på på Tradera! Vi lägger ut länkar på FishEco när det är dags.

Info om auktionen

Tid: 1 dag

Antal personer: 2 st. Läggs ut som två auktioner men fisket genomförs samma dag med båda vinnarna i båten samtidigt.

Plats: 30 mils omkrets från stockholm

När: vår/sommar 2017

Typ av fiske: Valfritt, gädda, gös, abborre eller röding

Övrigt: Ingår mat och dryck samt fiskeutrustning efter önskemål

Läs mer om Karma här -> FB

 

Karma startades 2009 av Micke ”CaesarLures” Hedsén och är en välgörenhetsauktion på Tradera där sportfiskerelaterade produkter eller tjänster säljs och där samtliga intäkter sedan skänks till Unicef och därmed barn i nöd. Micke drev det hela fram till 2014 då Robert Feustel tog över stafettpinnen. Förra året tog FishJoin över och de fortsätter även detta år. Det har varje år slagits nya rekord men under 2015 ökade det på rejält. 67 bidrag inbringade då fantastiska 165 239 kronor. Det ska vi tillsammans slå i år!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!