Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser

Karma är en välgörenhetsauktion av guider, betesbyggare och företag som tillhandahåller fiskerelaterade produkter. Alla intäkter går oavkortat till UNICEF-hjälp barn på flykt.

Vill du/ni fiska vårgädda i en grund och gäddrik sjö i norra uppland med mig under våren 2017? 
Jag erbjuder en guidning under en vårdag för max två personer. Båten är liten och mycket enkel men vi får plats tre stycken. Vi spinnfiskar efter gädda och du/ni behöver ha med egen utrustning samt flytväst. Beten kan lånas ut vid behov. All form av C&R-utrustning finns i båten. Vidare bjuder jag på fika samt lunch (är kock till yrket så bra mat utlovas). Övernattning för långväga gäster kan vid behov ordnas. 

Vi fiskar i en sjö med mycket gädda. Många fiskar över 9 kilo har tagits de senaste tre åren även om de riktiga jättarna är mer svårflirtade. Jag har redan kört två Karma-guidningar som blev riktigt lyckade tillställningar. Vill ni läsa om dessa finns den från 2015 på www.fiskesyndrom.blogspot.se (sök på karma) och den från i våras på www.fisheco.se/blogg/fiskesyndrom/. Jag ska göra mitt yttersta för att även nästa guidning fortsätter i samma anda. Intresserad? In och buda och lycka till!

Läs mer här -> Tradera Karma

MagazineFishEco

 


Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera