Annons

 i Notiser

Nu är årets alla härliga Karmaauktioner i full gång, hela 74 stycken bidrag finns upplagda på Tradera för allmän budgivning!

Redan nu, bara drygt två dagar efter starten, är de 12 högsta buden totalt uppe på över 40.000:- som oavkortat går till UNICEF och barn i nöd. Målet är att komma över de 165.000:- som förra årets rekordauktion drog in. Så, inte tveka, in o kolla på Tradera och buda på upplevelser, guidningar, beten och mycket annat. Du kanske till och med kan hitta den perfekta julklappen till dig själv eller nära o kära…

Karma startades 2009 av Micke ”CaesarLures” Hedsén och är en välgörenhetsauktion på Tradera där sportfiskerelaterade produkter eller tjänster säljs och där samtliga intäkter sedan skänks till Unicef och därmed barn i nöd. Micke drev det hela fram till 2014 då Robert Feustel tog över stafettpinnen. Förra året tog FishJoin över och de fortsätter även detta år. Det har varje år slagits nya rekord men under 2015 ökade det på rejält. 67 bidrag inbringade då fantastiska 165 239 kronor. Det ska vi tillsammans slå i år!

Läs mer här -> Tradera Karma  

MagazineFishEco

 

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera