Annons

 i Notiser

Nu är det snart dags för auktionerna i Livlinan – Betesbyggare mot cancer 2020! En insamling till förmån för Barncancerfonden sedan 2017 Livlinan startades av Janne Knutsson, själv betesbyggare under namnet BS Lures tillsammans med sonen Jonathan.

I år startar Livlinan 2020 i början av november på Tradera. Oavsett om man är en känd/okänd betesbyggare, fiskeprofil, guide, sportfisketeam, sportfiskebutik eller företag så kan man delta. Även som privatperson kan man bidra! Man kan ställa upp med vad som helst som är fiskerelaterat, litet som stort, många bäckar små och det gör det till en stor sak tillsammans. Alla bidrag läggs upp på Tradera för en auktion & alla pengar som auktionerna drar in går oavkortat till Barncancerfonden.

Var inte rädd för att bidra med en auktion, det du gör är positivt & gör en stor skillnad för Barncancerfonden.

Om du inte kan eller vill bidra med en auktion så kan du alltid delta genom att buda på en pågående auktion. Så håll i pengarna gott folk och var redo att buda på auktionerna i början av november på Tradera! Glöm inte att varenda krona räknas, liten som stor. Tillsammans kan vi göra en väldigt god sak!

Låt oss slå rekord i år igen!

Kontakta livlinan 2020 genom antingen:

– Jakob Lindahl, som håller i Livlinan 2020.

Dela & sprid inlägget så att det når ut till fler!

Kort om Barncancerfonden:

 

– Som ideell förening sprungen ur drabbade familjers gemensamma engagemang har vi på Barncancerfonden skapat vår egna roll i samhället. Vårt uppdrag och vårt existensberättigande är dock tydligt – vi ska hjälpa till att bekämpa barncancer. Barncancerfonden har som den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige länge fungerat som ett nav i kampen mot barncancer. Vi spelar en central roll i att bekämpa sjukdomen, och har nästan uteslutande finansierats av stöd från privata givare och företag, både stora och små. När ett barn drabbas av cancer är ensam inte stark. Vi på Barncancerfonden är och ska vara öppna för att samarbeta med andra. Särskilt dem som delar vårt uppdrag eller på annat sätt vill verka för en bättre verklighet för barn med cancer.I Barncancerfondens uppdrag ingår också att finnas till för alla som behöver oss. Att finnas till för de drabbade, för deras familjer, för de som behöver råd och stöd, för de som vill engagera sig i viktiga forskningsfrågor, för de som överlevt sin barncancersjukdom och för de som vill föra vårt budskap vidare. Och naturligtvis för den som vill bidra.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera