+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Sveriges största utomhusmässa inom jakt och outdoor flyttar till Skokloster!
Sveriges största utomhusmässa inom jakt och outdoor flyttar till Skokloster!
Fotograf: Privat

Sveriges största utomhusmässa inom jakt och outdoor flyttar till Skokloster!

Swedish Game Fair är Sveriges största utomhusmässa inom jakt, fiske och outdoor. Tullgarns Slott har varit värd för Swedish Game Fair under 18 år, men nu är det dags att ta nästa steg och flytta till en ny slottsmiljö – Skokloster i Håbo kommun.

- För varje år har mässan växt och nu behöver vi större utrymmen med bättre infrastruktur. Därför flyttar vi till Skokloster, säger Torbjörn Larsson.

Tullgarns slott gav oss stora möjligheter att under lång tid både starta och utveckla vår Game Fair i rätt miljö och med rätt förutsättningar. Skokloster befinner sig mitt i Sveriges mässkluster där t ex både Kista, det nya mässområdet Scandinavian Xpo och Arlanda finns inom 30 minuter. Med Skokloster kommer Swedish Game Fair att kunna utveckla mässans aktiviteter och shower – vilket ska göra mässan än mer attraktiv för besökarna.

- Vi är stolta över att Swedish Game Fair har valt att etablera sin mässa i Håbo. Mässan kommer att bidra positivt till vårt näringsliv och det kommer vi att stötta säger Liselott Grahn Elg, Kommunalråd och Mattias Jonsgården, kommundirektör, Håbo kommun.

Med sin unika anläggning, i hjärtat av Mälardalen, har Skokloster stora möjligheter att skapa evenemang utöver det vanliga. Med camping, hotell, restauranger och ett av Europas främsta barockslott i direkt anslutning till Mälaren är Skokloster en exceptionellt bra plats för ett arrangemang av Swedish Game Fairs storlek.

- Satsningen tillsammans med Swedish Game Fair ligger precis i linje med vår ambitiösa utveckling av Skokloster. Vi har skapat en unik evenmangsplattform som få har och är enormt stolta över samarbetet med Swedish Game Fair, säger Fredrik von Essen, ägare av Skokloster Gods.

Kontakt Torbjörn Larsson
torbjorn.larsson@nortuna.se
0708-18 81 00

Mattias Jonsgården
mattias.jonsgarden@habo.se
0171-464 375

Fredrik von Essen
fredrik@skokloster.se
073-688 92 21

Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 168 Nästa SistaTestat - Abborrspö Esox Gear Catalyst 5-25 gram!

Testat - Abborrspö Esox Gear Catalyst 5-25 gram!

Magazinet Som vanligt är det lite extra kul att få lägga händerna på ett svenskt designat spö. Ännu en gång är det en av Steve McVeys och Esox Gears skapelser som fått följa med ut på sjön...

Inga kommentarer
Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!

Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!

Press/ reklam Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures! Efter förvärvet ingår nu Eastfield i Söder Sportfiskes egna varumärkesgrupp...

Inga kommentarer
Tomasz Polski Andersson slår till med SuperSize igen!

Tomasz Polski Andersson slår till med SuperSize igen!

Spinn Tomasz Polski Andersson slår till med sin sjunde registrerade SuperSizefisk! Denna gång en riktigt flott gädda!

Inga kommentarer
Framgångsrikt arbete med havsöringen fortsätter i Uppsala län!

Framgångsrikt arbete med havsöringen fortsätter i Uppsala län!

Eko/ Miljö Sportfiskarna har fortsatt varit drivande i projektet ”Många bäckar små” som är ett samarbete med Länsstyrelsen i Uppsala och lokala engagemang med syfte att öka rekryteringen av öring i Uppsala län...

Inga kommentarer
DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!

DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!

Tävling DM tävlingen på Sämsjön är avgjord. Gäddfisket och suget efter tävlingar är glödhett just nu.30 lag anmälde sig på bara några dagar vilket var maxtaket för tävlingen...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.