+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Nytt nr av MagazineFishEco ute NU!
Nytt nr av MagazineFishEco ute NU!
Fotograf: Matilda Leijon

Nytt nr av MagazineFishEco ute NU!

Ett rykande nytt hett nummer av MagazineFishEco! Längre än vanligt, fullproppat med tester och ariklar, gratis som alltid!

Ett efterlängtat och lite längre nummer än vanligt! Här finns massor med tester, vi har samlat 2020 års tester och även flera helt nya!

Produkter från Abu, Svartzonker och Söder Sportfiske tex. Vi har också besökt Lycksele på drömfiske efter gädda, å även fått vara med på märkningsprojekt av gädda! Det var kul det! Matilda Leijon har fiskat med en av Sveriges vassaste sportfiskare, Erik Peterson! Artikeln är ytterligare en i serien "Att fiske med de bästa", inte missa Eriks historia, hans fiskar och tips!

Det finns massor av annat, Pär Lindberg berättar om storabborrfiske från isen och tipsar hur du gör dina egna pimpekrokar mm mm.

Om du gillar vad du läser ber vi om en enda sak, dela det på sociala medier och berätta gärna för dina vänner! Tack!
Dela denna artikel...

   


Kommentarer

1 kommentarer...
Fisketryck... skrev...
Kalmarsund
Hej! Tack för det grymma jobb som ni gör! Men har en liten fundering kring platser som ni besöker i reportagen...kunde man inte vara lite mer diskret? för att inte skapa ett enormt fisketryck på enskilda platser. Jag kan bara konstatera att fisketrycket varit stort på ”platsen” för live fisket i Kalmar sund...o lär även fortsätta öka, efter bilden, i senaste reportaget.
Klockan 00:14, 07 Feb 2021

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 168 Nästa SistaTestat - Abborrspö Esox Gear Catalyst 5-25 gram!

Testat - Abborrspö Esox Gear Catalyst 5-25 gram!

Magazinet Som vanligt är det lite extra kul att få lägga händerna på ett svenskt designat spö. Ännu en gång är det en av Steve McVeys och Esox Gears skapelser som fått följa med ut på sjön...

Inga kommentarer
Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!

Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!

Press/ reklam Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures! Efter förvärvet ingår nu Eastfield i Söder Sportfiskes egna varumärkesgrupp...

Inga kommentarer
Tomasz Polski Andersson slår till med SuperSize igen!

Tomasz Polski Andersson slår till med SuperSize igen!

Spinn Tomasz Polski Andersson slår till med sin sjunde registrerade SuperSizefisk! Denna gång en riktigt flott gädda!

Inga kommentarer
Framgångsrikt arbete med havsöringen fortsätter i Uppsala län!

Framgångsrikt arbete med havsöringen fortsätter i Uppsala län!

Eko/ Miljö Sportfiskarna har fortsatt varit drivande i projektet ”Många bäckar små” som är ett samarbete med Länsstyrelsen i Uppsala och lokala engagemang med syfte att öka rekryteringen av öring i Uppsala län...

Inga kommentarer
DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!

DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!

Tävling DM tävlingen på Sämsjön är avgjord. Gäddfisket och suget efter tävlingar är glödhett just nu.30 lag anmälde sig på bara några dagar vilket var maxtaket för tävlingen...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.