+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Sportfiskefiskesverige blir digitalt i april 2021 - Ny sportfiskemässa!
Sportfiskefiskesverige blir digitalt i april 2021!
Fotograf: Hjalmar Rechlin

Sportfiskefiskesverige blir digitalt i april 2021 - Ny sportfiskemässa!

Freewater Pictures presenterar Sveriges första digitala mässa för sportfiske den 9-11 april 2021.

Oskar Stenberg företräder Freewater Pictures som kommer bli mässarrangören för satsningen. Han ser spänt fram emot lanseringen av landets första digitala sportfiskemässa. Mässan kommer ha en stor digital mässhall med utställare och inte minst betesbyggare. Nytt inom konceptet är livefiske som kommer sändas under mässdagarna.

-Mässans mittpunkt blir en livesändning som besökaren kan följa tillsammans med alla fantastiska utställare berättar Oskar. Liveströmmningen baseras på två klassiska livefisken per dag, kombinerat med produktvisning och expertintervjuer i en studio. Detta är nytänkande kombination som inte har presenterats förut.

Elias Frösell från Onlinemassan.com ser fram emot mässan och berättar att plattformen utvecklas med nya tekniker löpande för att skapa nya kundupplevelser.

-Vi har verkligen tagit steget som den marknadsledande mässplattformen och är oerhört stolta över att presentera ytterligare en mässa till familjen. Freewater är den optimala mässarrangören för att representera Sportfiskesverige och vi ser spänt fram emot arrangemanget.

Exempel på utställare är Söder sportfiske, Interfiske, Mojo boats, XL marin, Länsstyrelsen, Armada, Jiggar.nu, Sportfiskarna, Didriksons, Lowrance, Atlantica, Shimano, Bite of Bleak och många fler.

Besökarna kommer att kunna se produkter, föredrag, event, chatta med leverantörer och besöka de olika montrarna med frågor i realtid. Naturligtvis kan besökaren ta del av erbjudanden och göra inköp. Gäddpodden kommer även att gästa mässan med sina populära ämnen och diskussioner.

Mässan är kostnadsfri och du kan redan idag registrera dig på www.sportfiskesverigeonline.se för att få löpande information eller besök mässans mediapartner FishEco på www.fisheco.se.

Mässan genomförs på plattformen onlinemassan.com och mer information om detaljer kring mässan kommer inom kort. Vill du ställa ut, kontakta Oskar Stenberg på Freewater Pictures, kontaktinfo nedan.

KONTAKT

Onlinemässan.com info@onlinemassan.com

Oskar Stenberg Freewater Pictures oskar@freewaterpictures.se
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 168 Nästa SistaTestat - Abborrspö Esox Gear Catalyst 5-25 gram!

Testat - Abborrspö Esox Gear Catalyst 5-25 gram!

Magazinet Som vanligt är det lite extra kul att få lägga händerna på ett svenskt designat spö. Ännu en gång är det en av Steve McVeys och Esox Gears skapelser som fått följa med ut på sjön...

Inga kommentarer
Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!

Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!

Press/ reklam Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures! Efter förvärvet ingår nu Eastfield i Söder Sportfiskes egna varumärkesgrupp...

Inga kommentarer
Tomasz Polski Andersson slår till med SuperSize igen!

Tomasz Polski Andersson slår till med SuperSize igen!

Spinn Tomasz Polski Andersson slår till med sin sjunde registrerade SuperSizefisk! Denna gång en riktigt flott gädda!

Inga kommentarer
Framgångsrikt arbete med havsöringen fortsätter i Uppsala län!

Framgångsrikt arbete med havsöringen fortsätter i Uppsala län!

Eko/ Miljö Sportfiskarna har fortsatt varit drivande i projektet ”Många bäckar små” som är ett samarbete med Länsstyrelsen i Uppsala och lokala engagemang med syfte att öka rekryteringen av öring i Uppsala län...

Inga kommentarer
DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!

DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!

Tävling DM tävlingen på Sämsjön är avgjord. Gäddfisket och suget efter tävlingar är glödhett just nu.30 lag anmälde sig på bara några dagar vilket var maxtaket för tävlingen...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.