+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Jaktia expanderar och öppnar butik i Växjö!
Jaktia expanderar och öppnar butik i Växjö!
Fotograf: Jaktia

Jaktia expanderar och öppnar butik i Växjö!

Nu i månadsskiftet slår Jaktia, Sveriges ledande butikskedja för jakt och fiske, upp portarna till en ny välsorterad butik i Växjö. 

– Det finns en lång tradition och ett mycket stort intresse för jakt i smålandsskogarna, som bla. den kraftigt ökade vildsvinsstammen bidragit till. Det är anledningen till att vi gärna vill stärka vår närvaro i denna del av Småland, säger Jaktias VD Lars Martinsson.

Det är jaktbutiken Ontarget i Växjö som förvärvats och förvandlas nu till Jaktiabutik. VD och butikschef blir Christopher Jäghagen som är ägare tillsammans med Niklas Sjöfors, Roger Johansson och Christer Emanuelsson som blir kvar som delägare i den nya butiken. Samtliga jobbar nu för fullt med att bygga om till Jaktiakonceptet och fylla butiken med Jaktias breda sortiment.

– Vi är alla otroligt taggade och hoppas på att få lära känna många såväl inbitna som nyblivna jägare och fiskare och få hjälpa både gamla och nya kunder säger Christopher Jäghagen.

Brinner för hundjakt

Christopher är själv hängiven jägare sedan närmare 30 år. Vid sidan om jobbet som servicechef inom lastbilsindustrin, har Jäghagen genom åren tillbringat varje ledig stund i skog och mark. Gärna med en eller flera fyrbenta vänner vid sin sida.

– Hundjakt har från dag ett varit något som jag brinner enormt mycket för. Det har passerat både jämtar, taxar, blandrashundar och drevrar genom åren.

Prisbelönt tävlingsskytt

Tillsammans med frun Therese driver Christopher i dag också en kennel på deras gård i byn Bredalycke sydost om Växjö. Förutom det genuina hundintresset är Christopher en minst sagt vass skytt. I bagaget har han nämligen två SM-silver i lagskeet.

– Sportskytte ligger mig mycket varmt om hjärtat och jag hoppas kunna skapa spännande samarbeten med de kontakter som jag skapat under tävlingsåren, säger Christopher Jäghagen.

Hund och friluftsliv

– Förutom jakt, fiske kommer vi även att bredda med ett gediget hund- och friluftssortiment, vapenreparationer samt kurser i Jägarexamen. Vi kommer också att satsa mycket på aktiviteter och kundevenemang och vill att butiken ska fungera som en naturlig mötesplats för våra kunder, kommenterar Christopher.

Rikstäckande butikskedja

Jaktia är en franchisekedja med butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr. Jaktia har ett 60-tal butiker i Sverige, Norge och Danmark. I alla butiker säljs utvalda produkter från de ledande varumärkena. Allt från vapen, optik och ammunition till teknikprylar och hundprodukter, kläder och skor – och allt annat som bidrar till bästa tänkbara natur- och jaktupplevelser tillsammans med familj och vänner.

– Ambitionen är att fortsätta etableringen på orter där Jaktia idag inte är representerat och välkomnar flera franchisetagare. Just nu söker vi franchisetagare i Uppsala, Södertälje, Gävle, Strömstad och Halmstad avslutar Lars Martinsson

 

För mer information kontakta:

Christopher Jäghagen, VD Jaktia Växjö

christopher.jaghagen@jaktia.se

0706–76 88 86

Lars Martinsson, VD Jaktia AB

lars.martinsson@jaktia.se

0705-84 90 07

Jaktia är Sveriges största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består för tillfället av 37 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 168 Nästa SistaTestat - Abborrspö Esox Gear Catalyst 5-25 gram!

Testat - Abborrspö Esox Gear Catalyst 5-25 gram!

Magazinet Som vanligt är det lite extra kul att få lägga händerna på ett svenskt designat spö. Ännu en gång är det en av Steve McVeys och Esox Gears skapelser som fått följa med ut på sjön...

Inga kommentarer
Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!

Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!

Press/ reklam Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures! Efter förvärvet ingår nu Eastfield i Söder Sportfiskes egna varumärkesgrupp...

Inga kommentarer
Tomasz Polski Andersson slår till med SuperSize igen!

Tomasz Polski Andersson slår till med SuperSize igen!

Spinn Tomasz Polski Andersson slår till med sin sjunde registrerade SuperSizefisk! Denna gång en riktigt flott gädda!

Inga kommentarer
Framgångsrikt arbete med havsöringen fortsätter i Uppsala län!

Framgångsrikt arbete med havsöringen fortsätter i Uppsala län!

Eko/ Miljö Sportfiskarna har fortsatt varit drivande i projektet ”Många bäckar små” som är ett samarbete med Länsstyrelsen i Uppsala och lokala engagemang med syfte att öka rekryteringen av öring i Uppsala län...

Inga kommentarer
DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!

DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!

Tävling DM tävlingen på Sämsjön är avgjord. Gäddfisket och suget efter tävlingar är glödhett just nu.30 lag anmälde sig på bara några dagar vilket var maxtaket för tävlingen...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.