+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
SportfiskeSverigeonline - En succé i dagarna tre!
SportfiskeSverigeonline - En succé i dagarna tre!
Fotograf: Andreas Wikström

SportfiskeSverigeonline - En succé i dagarna tre!

Vi får idag tag på en glad Oskar Stenberg, Freewater Pictures! Mässgeneral för SportfiskeSverigeonline.se, Sveriges första digitala sportfiskemässa som avslutades igår söndag med ca 18 000 besökare på mässans plattform

Totalt har ca 30 företag nappat på att ställa ut dessa dagar, de som verkligen lyckats med försäljning och marknadsföring är inte helt oväntat de som också lagt mycket tid och energi på att bemanna sina montrar och interagerat med kunder och andra intresserade.

Livstreamarna på Youtube, Vimeo och Facebook har på tre dagar haft över 70.000 visningar!!! Överlag har det bara strömmat in mängder med glada tillrop och beröm från besökare och tittare kring den första svenska digitala sportfiskemässam någonsin.

Självklart har Oskar och Freewater haft många funderingar och en viss oro för själva genomförandet av mässan rent tekniskt, det finns mängder med olika sätt att misslyckas i livesituationer. Denna oro försvann snabbt efter första dagen av sändningar då tekniken visade sig fungera över förväntan bra.

- Underleverantör av liveteknik under dessa dagar har varit FishEco och Igelkottfilm. Igelkottfilms erfarenhet av livesända evenemang tillsammans med Jan Olssons och Pontus Wallins programledarskap har varit ovärderligt säger Oskar!

- Matilda Leijons programledarskap ute på sjön har också imponerat, det har regnat, blåst och varit kallt som attan men alla har stått pall och presterat på topp!

På frågan om det kommer en mässa även 2022 svarar Oskar att det är vad Freewater siktar på om det fortfarande finns restriktioner kring att träffas på mässor och annat. Nu ska allt utvärderas, bra kan bara bli bättre!

//FishEco
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 167 Nästa SistaSportfiskarna söker erfaren projektledare till fiskevårdsverksamhet i Stockholm!

Sportfiskarna söker erfaren projektledare till fiskevårdsverksamhet i Stockholm!

Eko/ Miljö Är du en erfaren vattenvårdare och drömmer om att arbeta för en organisation där passionen för fiske, fiskevård och levande vattenmiljöer genomsyrar arbetet?

Inga kommentarer
Hjälp till med gratis fiske på första metardagen!

Hjälp till med gratis fiske på första metardagen!

Notiser Sportfiskarna uppmanar alla fiskeföreningar och FVO:n landet runt att upplåta fiske gratis på första metardagen 13 maj...

Inga kommentarer
Stort fokus på gädda på SVT!

Stort fokus på gädda på SVT!

Eko/ Miljö Man får nog säga att det blev grand slam för gäddan på SVT Stockholm igår, tre inslag om gäddan i Stockholms skärgård...

Inga kommentarer
Joel Cronander tar riktigt flott SuperSizegös!

Joel Cronander tar riktigt flott SuperSizegös!

Vertikalfiske Joel Cronander, som till vardags jobbar på Sportfiskarna, slår till med en riktigt snygg SuperSizegös!

Inga kommentarer
Girjasdomen ska nu utredas av statlig kommitté - tar fyra år!

Girjasdomen ska nu utredas av statlig kommitté - tar fyra år!

Notiser Den sk. Girjasdomen som gett samebyn Girjas rätt till självbestämmande om jakten och fisket inom samebeyns områden ska nu utredas av staten! Det kommer ta hela fyra år!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.