+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Fiskeliv - Ny serie sportfiskeprogram på SVT!
Fiskeliv - Ny serie sportfiskeprogram på SVT!
Fotograf: Privat

Fiskeliv - Ny serie sportfiskeprogram på SVT!

Nu kan vi njuta av trailern till första säsongen av SVTs nya sportfiskeserie Fiskeliv med Martin Falklind och Emilie Björkman som kommer att sändas på SVT med start den 26:e april! 

Det saknas verkligen fiske på tv och vi är nog många som kan säga att vi saknat Martin i rutan! Martin och Emilie Björkman kommer att ta med oss på spännande fisken, vi får möta människor som brinner för sitt fiske och sina vatten! Det kan faktiskt sägas att Bengt Östes ande vilar över projektet, det utlovas fiske på riktig, som vi vet är det inte alltid det nappar! 

Inte nog med det. Martin har utöver detta jobbat i tre år i ett eget projekt som han själv beskriver som sitt stora drömprojekt. Under hösten kommer vi att få njuta av tre stycken en timmars filmer! En lång resa från att vattnet smälter på fjällen, vattnets fortsatta resa genom älvar, sjöar och våtmarken till kusten. Närvaron av den mänskliga påverkan är stark i filmerna men faktiskt inte bara de dåliga exemplen utan även de bra!

Klassisk naturfilmning med fisken och vattnet i fokus i stil och hög kvalitet, produktioner som vi kanske mest är vana att se från BBC ofta signerat Sir David Attenborough. En smått orimlig ambitionsnivå säger Martin men det finns stunder och avsnitt där man verkligen lyckats.

//FishEco
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 167 Nästa SistaSportfiskarna söker erfaren projektledare till fiskevårdsverksamhet i Stockholm!

Sportfiskarna söker erfaren projektledare till fiskevårdsverksamhet i Stockholm!

Eko/ Miljö Är du en erfaren vattenvårdare och drömmer om att arbeta för en organisation där passionen för fiske, fiskevård och levande vattenmiljöer genomsyrar arbetet?

Inga kommentarer
Hjälp till med gratis fiske på första metardagen!

Hjälp till med gratis fiske på första metardagen!

Notiser Sportfiskarna uppmanar alla fiskeföreningar och FVO:n landet runt att upplåta fiske gratis på första metardagen 13 maj...

Inga kommentarer
Stort fokus på gädda på SVT!

Stort fokus på gädda på SVT!

Eko/ Miljö Man får nog säga att det blev grand slam för gäddan på SVT Stockholm igår, tre inslag om gäddan i Stockholms skärgård...

Inga kommentarer
Joel Cronander tar riktigt flott SuperSizegös!

Joel Cronander tar riktigt flott SuperSizegös!

Vertikalfiske Joel Cronander, som till vardags jobbar på Sportfiskarna, slår till med en riktigt snygg SuperSizegös!

Inga kommentarer
Girjasdomen ska nu utredas av statlig kommitté - tar fyra år!

Girjasdomen ska nu utredas av statlig kommitté - tar fyra år!

Notiser Den sk. Girjasdomen som gett samebyn Girjas rätt till självbestämmande om jakten och fisket inom samebeyns områden ska nu utredas av staten! Det kommer ta hela fyra år!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.