+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Vinnare av Predator Fight 2021!
Vinnare av Predator Fight 2021!
Fotograf: Privat

Vinnare av Predator Fight 2021!

Sex avsnitt av jakt på gädda gös och abborre är över för lagen i årets Predator Fight! I den här tävlingen är det verkligen den totala kunskapen och det maximala utnyttjandet av teknik som avgör vem som tar hem segern!

Vi har fått följa med på spännande gädd- och abborrfiske, smått magiskt gösfiske och där vi också verkligen fått se hur ny ekolodsteknik kan användas för att söka stor fisk, sen måste den fångas också vilket vissa har lyckats med, andra inte!

Nu ska du sluta läsa om du inte vill förstöra nöjet att se själv! Årets vinnare av Predator Fight blev utmanarlaget, Söder Sportfiske med Henke Sandahl och Niklas Jonsson i båten! På andraplats hittar vi Team Abu Garcia med Tobias Fränstam och Henke Karlén, ett team som vunnit förut och som stundtals briljerade, speciellt under abborrfisket!

Stort grattis Team Söder Sportfiske, ni har återigen visat att ni verkligen kan sportfiske, eller som man också säger, det gäller att leva som man lär! Vi ser framemot nästa tävling! Nedan hittar ni finalavsnittet, bra fiskat alla Team!

//FishEco
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 170 Nästa SistaÅrets första ranking i Swedish Perch League!!!

Årets första ranking i Swedish Perch League!!!

Tävling I helgen som gick tävlades det i Östa Perch Open 2021! Med det har vi nu årets första ranking i Swedish Perch League ute!

Inga kommentarer
 Rädda strömmingen innan det är för sent!

Rädda strömmingen innan det är för sent!

Eko/ Miljö Det är kris för kustens strömming. Det vittnar småskaliga yrkesfiskare, forskare, skärgårdsbor och vi sportfiskare samstämmigt om. Sportfiskarna gör nu allt för att uppmärksamma situationen...

Inga kommentarer
Ny undersökning - Fiskars välbefinnande vid kommersiellt fiske!

Ny undersökning - Fiskars välbefinnande vid kommersiellt fiske!

Eko/ Miljö Ett nytt forskningsprojekt undersöker för första gången hur fiskar dör i kommersiellt fiske. Kan fångstmetoderna utvecklas för att på ett humant sätt avliva fisken?

Inga kommentarer
Missa inte chansen att vara med och delta i Sveriges bästa Abborretour!!

Missa inte chansen att vara med och delta i Sveriges bästa Abborretour!!

Tävling Nu till helgen avgörs årets första deltävling av Swedish Perch Tournament 2021 på sjön Bunn! Det är inte försent att anmäla sitt lag!!!

Inga kommentarer
Andreas Edberg bänder stort igen!

Andreas Edberg bänder stort igen!

Spinn Andreas Edberg landar ännu en riktigt flott SuperSizegös! Från kayak och spinnfiskad efter konstens alla regler!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.