+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!
DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!
Fotograf: Privat

DM i gädda Södra Älvsborg avgjort!

DM tävlingen på Sämsjön är avgjord. Vi kan konstatera att gäddfisket och suget efter tävlingar är glödhett just nu.30 lag anmälde sig på bara några dagar vilket var maxtaket för tävlingen.

Vi har fått mängder med mail och samtal angående att få anmäla sig eller stå på reservlistan, så vi hade säkerligen kunnat ha upp mot 90 lag.Tävlingsmorgonen började med en nästintill spegelblank sjö, vilket inte är helt optimalt för gäddfiskare, fram på dagen började det blåsa upp lite och då började det ramla in fiskrapporter, tyvärr så slutade det blåsa lika fort som det började.

När klockan slog 1600 och tävlingen avslutades så kom regnet och åskan.Fisket kan sammanfattas som ganska trögt. Totalt 34 godkända fiskar över 60 cm registrerades och längsta gäddan som mättes in var 115 cm!
Det vinnande laget Blev Team Bronko med Kapten Niklas Gustavsson som fick ihop 288 cm fördelat på 3 fiskar, dom fick även längsta gäddan.

På andra plats kom Team Serenity med Kristien Rohr som Kapten! Dom fick ihop 251 cm totalt.
Tredje platsen knep Kenneth Wiström med hans kompanjoner i Team Steken som för andra året i rad lyckas kvala in till SM i Gädda dessutom ska dom tävla i SM I Abborre i år. En riktigt stark bedrift, laget lyckades få ihop 229 cm.

Förutom Pokaler, medaljer och guldbiljett så bestod prisbordet av massa fina prylar från ABU Garcia, Berkeley fishing,  Wollmars fiske- jakt och fritid, Vildland och sportfiskarna.

Nu laddar vi om inför våran Gösanatt som arrangeras i Juni, och ett Abborre DM I oktober innan årets största tävling Sm I Gädda ska arrangeras i Oktober. 

Mvh Andreas Tafjord och Mattias Lundberg Ulricehamns fritidsfiskare 
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 170 Nästa SistaÅrets första ranking i Swedish Perch League!!!

Årets första ranking i Swedish Perch League!!!

Tävling I helgen som gick tävlades det i Östa Perch Open 2021! Med det har vi nu årets första ranking i Swedish Perch League ute!

Inga kommentarer
 Rädda strömmingen innan det är för sent!

Rädda strömmingen innan det är för sent!

Eko/ Miljö Det är kris för kustens strömming. Det vittnar småskaliga yrkesfiskare, forskare, skärgårdsbor och vi sportfiskare samstämmigt om. Sportfiskarna gör nu allt för att uppmärksamma situationen...

Inga kommentarer
Ny undersökning - Fiskars välbefinnande vid kommersiellt fiske!

Ny undersökning - Fiskars välbefinnande vid kommersiellt fiske!

Eko/ Miljö Ett nytt forskningsprojekt undersöker för första gången hur fiskar dör i kommersiellt fiske. Kan fångstmetoderna utvecklas för att på ett humant sätt avliva fisken?

Inga kommentarer
Missa inte chansen att vara med och delta i Sveriges bästa Abborretour!!

Missa inte chansen att vara med och delta i Sveriges bästa Abborretour!!

Tävling Nu till helgen avgörs årets första deltävling av Swedish Perch Tournament 2021 på sjön Bunn! Det är inte försent att anmäla sitt lag!!!

Inga kommentarer
Andreas Edberg bänder stort igen!

Andreas Edberg bänder stort igen!

Spinn Andreas Edberg landar ännu en riktigt flott SuperSizegös! Från kayak och spinnfiskad efter konstens alla regler!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.