+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!
Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!
Fotograf: Privat

Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures!

Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures! Efter förvärvet ingår nu Eastfield i Söder Sportfiskes egna varumärkesgrupp vilket stärker både erbjudandet och kompetens i bolaget.

Eastfield Lures grundades 2013 i Åkersberga, av betesbyggaren Jacob Magnusson där man nu har en egen betesbyggarverkstad och lager. Mest kända för sina fantastiska beten Wingman, Viper och Tomcat som tillverkas för hand och målas i verkstan i Åkersberga.

För att kunna möta efterfrågan fabrik tillverkas vissa modeller utanför Sverige. I produktportföljen ingår även fiskespön och andra tillbehör där man fortsatt ställer höga krav på materialval och hög kvalitet. Eastfield har en stor ”fanbase” och många duktiga sportfiskare, sk. pro-staffs, knutna till sig vilka även är med och testfiskar och tycker till om produkterna. Betesbyggarverkstan möjliggör nu för Söder en ny nivå på produktutveckling och möjlighet att lyfta det Svensktillverkade ytterligare.

– Eastfield Lures är ett fantastiskt varumärke som under många år har varit framgångsrika i att ta fram fångstgivande och innovativa sportfiskeprodukter som vi sportfiskare fullkomligt älskar.
Eastfield ligger under premiumsegmentet för sportfiskeprodukter där man hela tiden satsat på kvalitet och finish vilket passar in hos oss bra. Vi ser verkligen fram emot att utveckla Eastfield tillsammans med varumärkets grundare och befintlig personal, säger Nicklas Jonsson, vd på Söder Sportfiske, i en kommentar.

– Efter att ha drivit bolaget med små medel är vi nu redo att ta nästa steg och då föll det sig naturligt att sälja till Söder Sportfiske som är vår första och största kund som även varit värdefullt bollplank under hela resan.

Vi har haft en nära och bra relation i många år och Söder kommer kunna hjälpa oss att förverkliga våra drömmar, dvs att kunna gasa och ta fram de produkter som vi alltid velat men inte riktigt haft muskler att fullfölja.

Vi har otroligt mycket idéer som vi vet kommer uppskattas av sportfiskare runt om i världen, nu får vi chansen att göra detta, Jacob Magnusson, grundare till Eastfield Lures.
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 170 Nästa SistaÅrets första ranking i Swedish Perch League!!!

Årets första ranking i Swedish Perch League!!!

Tävling I helgen som gick tävlades det i Östa Perch Open 2021! Med det har vi nu årets första ranking i Swedish Perch League ute!

Inga kommentarer
 Rädda strömmingen innan det är för sent!

Rädda strömmingen innan det är för sent!

Eko/ Miljö Det är kris för kustens strömming. Det vittnar småskaliga yrkesfiskare, forskare, skärgårdsbor och vi sportfiskare samstämmigt om. Sportfiskarna gör nu allt för att uppmärksamma situationen...

Inga kommentarer
Ny undersökning - Fiskars välbefinnande vid kommersiellt fiske!

Ny undersökning - Fiskars välbefinnande vid kommersiellt fiske!

Eko/ Miljö Ett nytt forskningsprojekt undersöker för första gången hur fiskar dör i kommersiellt fiske. Kan fångstmetoderna utvecklas för att på ett humant sätt avliva fisken?

Inga kommentarer
Missa inte chansen att vara med och delta i Sveriges bästa Abborretour!!

Missa inte chansen att vara med och delta i Sveriges bästa Abborretour!!

Tävling Nu till helgen avgörs årets första deltävling av Swedish Perch Tournament 2021 på sjön Bunn! Det är inte försent att anmäla sitt lag!!!

Inga kommentarer
Andreas Edberg bänder stort igen!

Andreas Edberg bänder stort igen!

Spinn Andreas Edberg landar ännu en riktigt flott SuperSizegös! Från kayak och spinnfiskad efter konstens alla regler!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.