+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Nya +MagazineFishEco ute nu!
Fotograf: Sebastian Wiman +FishEco

Nya +MagazineFishEco ute nu!

Äntligen är det dags igen, och det är som vanligt med stolthet och glädje som vi kan presentera detta fullspäckade +Magazine till er alla, gratis som vanligt. Läs allt om vertikalexpeditionen med målet att fånga kanadaröding i Lappland, och läs Bo Gunnars tjuvkik på Svartzonkers nya jerkspön och gummibetet McRubber. Du kan också läsa om diagonalfiske och hur det kan bedrivas, och om Lynx, det nya knutlösa konceptet att sammanfoga linmaterial till krokar, beteslås etc.

Detta och mycket, mycket mer
kan du läsa om i +MagazineFishEco #5 september 2012 som alltså är LIVE just från och med detta nu. Följ bara länken nedan för att läsa, när du vill, hur du vill och var du vill!

Givetvis kan du läsa +Magazinet på din iPad, iPhone och de andra apparaterna, det gör du via Qiozk.com

Läs nya +Magazinet nu!  –––> +MagazineFishEco #5 september 2012

Ladda hem till iPhone/iPad –––> Qiozk.com


//Sebastian Wiman +FishEco


Dela denna artikel...

   


Kommentarer

6 kommentarer...
Sebastian Wiman +Fisheco skrev...
Jonte
Hej Jonte. Vad är poängen med att skriva i vilken sjö vi fiskade, det var ju förhoppningsvis inte det intressanta. Om du kikar närmare på våra andra reportage så ser du att vi väldigt sällan skriver ut vart vi fiskar, för det är liksom sekundärt i sammanhanget. Tack för att du läser Jonte :)
Klockan 22:53, 05 Okt 2012

jonte skrev...
Vertikalfiske
Spännande vertikalfiske efter Kanadaröding. hela Sveriges fiskare känner till sjön Överstejuktan men fishecos läsare är tydligen för korkade så man vill inte upplysa om namnet på sjön i reportaget.
Klockan 15:18, 05 Okt 2012

Sussi Stridh skrev...
Mycket trevligt!!
Underbar läsning, bilder och reportage som vanligt!! Helt outstanding!!! :)
Klockan 22:05, 03 Okt 2012

-------------------- skrev...
Reklam
Ok. skönt att höra! Som sagt fick en kännsla som uppenbarligen då var/är fel. Återigen tack för ett jätte bra magazine!
Klockan 11:20, 01 Okt 2012

Jan O skrev...
hej Reklam
Hej herr Reklam, du har fel. Vi tar gärna emot pengar och reklamannonser men testen är objektiva. Så är det och så kommer det att förbli.
Klockan 10:24, 01 Okt 2012

------------------ skrev...
Reklam
Hej! Respekt till detta magazine, det e bra och kul att läsa! Men tycker det är svårt att få kännslan att en del reportage om spön, tafsmaterial etc är objektivt gjorda, ibland infinner sig kännslan av att det rör sig om köpt reklamplats i ett format som ska få läseren att "tro" att det är ett test. Vilket gör att i alla fall inte jag får någon tillit till vad testet egentligen är värt. Men det e klart det e ju en branch som alla andra som skall tjäna sina pengar. Så tänker jag efter att ha läst detta nummer.
Klockan 10:01, 01 Okt 2012

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 167 Nästa SistaSportfiskarna söker erfaren projektledare till fiskevårdsverksamhet i Stockholm!

Sportfiskarna söker erfaren projektledare till fiskevårdsverksamhet i Stockholm!

Eko/ Miljö Är du en erfaren vattenvårdare och drömmer om att arbeta för en organisation där passionen för fiske, fiskevård och levande vattenmiljöer genomsyrar arbetet?

Inga kommentarer
Hjälp till med gratis fiske på första metardagen!

Hjälp till med gratis fiske på första metardagen!

Notiser Sportfiskarna uppmanar alla fiskeföreningar och FVO:n landet runt att upplåta fiske gratis på första metardagen 13 maj...

Inga kommentarer
Stort fokus på gädda på SVT!

Stort fokus på gädda på SVT!

Eko/ Miljö Man får nog säga att det blev grand slam för gäddan på SVT Stockholm igår, tre inslag om gäddan i Stockholms skärgård...

Inga kommentarer
Joel Cronander tar riktigt flott SuperSizegös!

Joel Cronander tar riktigt flott SuperSizegös!

Vertikalfiske Joel Cronander, som till vardags jobbar på Sportfiskarna, slår till med en riktigt snygg SuperSizegös!

Inga kommentarer
Girjasdomen ska nu utredas av statlig kommitté - tar fyra år!

Girjasdomen ska nu utredas av statlig kommitté - tar fyra år!

Notiser Den sk. Girjasdomen som gett samebyn Girjas rätt till självbestämmande om jakten och fisket inom samebeyns områden ska nu utredas av staten! Det kommer ta hela fyra år!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.