Annons

 i Notiser

Från och med 1 januari 2012 tillträder Jesper Norell som Divisionschef för Sportfiskedivisionen på Normark Scandinavia AB. Han kommer närmast från livsmedelsföretaget Tage Lindblom AB, där han arbetat som försäljningschef och Key Account Manager.  

– Vi är mycket nöjda med att kunna rekrytera Jesper till Normark, säger Matts Baum, VD på Normark. Han har den kompetens som vi har eftersökt, fortsätter Baum.    

Intresset för tjänsten som Divisionschef har varit stort och hundratals kvalificerade ansökningar har behandlats under hösten.  

– Det har varit en lång och tidskrävande process att finna en ny Divisionschef, berättar Baum. Vi har varit mycket noggranna för att hitta just rätt person för tjänsten och vi känner oss mycket nöjda med valet av Jesper. Han kommer att passa utmärkt i vår organisation.    

Normark distribuerar välkända varumärken inom sportfiskebranschen och är branschledande inom sportfiske och jakt i Sverige. Rapala, Shimano och Sufix är några varumärken som ingår i sortimentet.  

– Det är motiverande och inspirerande att komma till ett företag med en så stark varumärkesportfölj, säger Norell. Jag är sportfiskare sedan barnsben och känner ett stort engagemang inför uppgiften att leda Normarks Sportfiskedivision, fortsätter han entusiastiskt.        

Normark Scandinavia är Sveriges största återförsäljare av sportfiske-och jaktprodukter.   Med välkända varumärken som Rapala, Shimano, Storm, G. Loomis, Blue Fox, Sufix och PowerPro, Blaser, Mauser och Zeiss förser de marknaden med högkvalitativa produkter.  

För mer information och kontakt, besök
www.normark.se eller ring
0280-125 65

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera