Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser

Den 3:e Mars 2012 (Kungsbacka, Hallands Län) är vi glada att tillkännage att ProFly Sportfiske och Vildmark öppnar en butik som kommer vara öppen för allmänheten från klockan 09.00 till 15.00.

Butiken kommer drivas av Martin Lindström och Jon Hansson som har mångårig erfarenhet och utbildning inom både företagsamhet och sportfiskebranschen. Öppningseventet kommer att ha full fokus på flugfiske.Under öppningseventet kommer det hållas olika demonstrationer från våra leverantörer (Vision, Imago, Eikre Fly), kastuppvisningar av flerfaldig medaljör inom flycasting ( Mikael Blomberg ) och både lokala och världskända flugbindare ( Johan Klingberg, Niklaus Bauer, Frank Hjortberg ).

Vi kommer även att ha en fiskdamm för våra yngre besökare/kunder. I samband med öppningen så arrangerar vi även en Flugfiskefilm-festival på Bio Roy ( Kungsportsavenyn 45, Göteborg, Västra Götalands Län ) från klockan 12.00 till 15.30. Vid öppningseventet kommer vi kunna erbjuda rabatt på alla våra produkter upp till 20% från ordinarie pris. I butiken kommer det finnas lättare tilltugg och varm/kall dryck för våra besökare.

Om butiken:  
Butiken kommer vara en samlingsplats för sportfiskare och vildmarksintresserade människor i framförallt Kungsbacka och Göteborgs närhet, men även hålla en marknad över internet via webbhandel. Butiken kommer till största del vara utrustad med flugfiskeutrustning, som rullar, spön, linor och tillbehör. Butiken kommer även vara utrustad med en mindre del spinnfiskeutrustning, som rullar, spön, linor och tillbehör, och även en mindre del vildmarksutrustning som kläder, friluftsprodukter och tillbehör. 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera