Annons

 i Press/Reklam

WestGear släpper nu nästa nyhet! Competitor 185, en gigantisk fiskeplattform för de större sjöarna eller öppna haven. 

Modellen har enorma ytor att fiska ifrån och väl tilltagen förvaring. Competitor 185 har dubbla livewells, en i fören och en i aktern med inbyggda syrepumpar och fjärrstyrd dränering samt ett isolerat kylfack. Båten har låsbar spöförvaring för upp till 14 spön och en inbyggd bränsletank på 128 liter. Som alla våra modeller är även Competitorn lackad i högkvalitativ 2 komponents lack med ett ytterligare skyddande klarlack lager. Väljer du en Limited Edition får du även lack med pearl effekt samt lite fler färgkombinationer att välja bland. Du har även möjlighet att välja till förlängd bakre kastplattform med eller utan flip-up säten.

Skrovet är det patenterade 2XB Hull system vilket innebär ett dubbelskrov ända från den massiva kölen upp till relingen med de höga friborden. Dubbelskrovet är utformat som en så kallad förstärkt sandwich panel där du har ett yttre skrov av 2.0mm tjock 5052 marinaluminium samt en innerdel av 2.0mm aluminium. Utrymmet mellan dessa är skumfyllt för att ge dig en tyst och stabil gång i vattnet. I USA kallar dem det för The Alumacraft Ride.

Välj Competitorn om du letar efter en högpresterande fiskebåt som har allting du någonsin önskat. Competitor 185 finns i tre versioner. Sport, CS och Tiller. Välj mellan färgerna Svart, Vit, Iceblue eller Canyon Red. Nu går det även att välja till Limited Edition paketet (läs mer här) som ger dig möjlighet till fler färger och utrustning. Competitor 185 är CE märkt i kategori C.

För mer information gå in och kika på våran modeller här:
http://www.westgear.se/produkter/alumacraft-11737143

Eller följ oss på Facebook för löpande nyheter:
http://www.facebook.com/pages/WestGe…30356106999481


Med vänlig hälsning

 Tobias Rosén

WestGear AB

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera