Annons

 i Press/Reklam

Nya 596cx från Humminbird har en mycket ljusstark 5” HD skärm. Humminbird 596cx är ett bra färg ekolod med en 5” högupplöst 640×640 skärm som är mycket ljusstark. Den höga upplösningen ger en fantastisk presentation av botten och fiskekon.

Ekolodet har Dual Beam Plus med frekvenserna 200/83kHz samt Humminbird SwitchFire. Dual Beam Plus göra att båda frekvenserna utnyttjas samtidigt vilket ger både fördelen av en smal konvinkel och en bred konvinkel för att ge möjlighet att separera fiskekon så bra som möjligt samtidigt som ett stort område täcks. Möjlighet finns även att presentera frekvenserna var för sig på en delad skärmbild.

SwichFire skapar möjligheten att justera ekolodet för olika förhållanden, allt för att ge fiskaren chansen att följa fisk och jigg så tydligt som möjligt. Med hög uteffekt på 500W (RMS) nås djup ner till 450m med standard givaren, men det är framförallt vid vertikalfisket som ekolodet kommer till sin rätt. 596cx levereras komplett med Humminbirds unika snabbkopplingsfäste, strömkabel och ekolodsgivare för akterspegelsmontering. Som tillbehör finns en smidig bärväska med batteri och laddare samt ett portabelt givarfäste.

Ca pris:         596cx            4995,- inkl.moms


Jan Comstedt AB är en väl etablerad distributör på den svenska marinmarknaden och grundades 1983. Företaget omsätter idag ca. 50 miljoner med tretton anställda. Sedan 1999 drivs och ägs bolaget av syskonen Anna och Mats Comstedt samt Magnus von Barth. Jan Comstedt AB är generalagent för många välkända varumärken som Teleflex Marine, Jabsco, Rule, Calix, TBS electronics, CombiLock, Bomar, RAM mounts, Railblaza, Humminbird, MinnKota, Cannon, Fusion, Navicom, och Shakespeare.

För ytterligare information kontakta:

Mats Comstedt
e-mail: mats@comstedt.se
+46 31 775 65 21
+46 708 42 03 90

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!