Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Överlevnadsexperten Bear Grylls, känd från flera populära tv-serier och prestationer under sin tidigare karriär i det brittiska Special Air Service, SAS, har slagit sig ihop med multiverktygs- och utrustningsspecialisten Gerber för att skapa den ultimata överlevnadsserien.

Från tiden i SAS till att bestiga Mount Everest (23 år gammal var han den yngste engelsmannen att  nå toppen) och att spela in en egen överlevnadsserie som visas på tv över hela världen, vet Bear vad som krävs för att överleva i extrema situationer.

– Bear står, precis som Gerber, för äventyr, frihet och självtillit, säger Jason Landmark, vd för Gerber.

– Bear har en unik förmåga att nå ut till sin publik över hela världen, och vi är mycket glada över de möjligheter som samarbetet innebär. Grylls arbetar direkt med Gerbers produktutvecklingsteam i produktframtagningen av Gerber Bear Grylls Ultimate Survival serie.

I mars 2011 lanseras den första produktserien i Europa.  

– Jag känner mig oerhört glad och hedrad över att få samarbeta med Gerber, som har varit marknadsledande i över sjuttio år, säger Grylls.

– Jag ser fram emot att överföra mina erfarenheter till en produktlinje som kommer att göra det möjligt för människor att komma ut och uppleva sina egna äventyr. Bear Grylls Survival Series är noggrant utformad av Gerber och Bear för att fungera inom flertalet användningsområden i alla tänkbara miljöer.

Se nedan för information om ett urval av produkterna. Samtliga produkter i serien hittar du på Gerber Bear Grylls Survival Series webbsida: www.gerbergear.com. Missa inte att läsa om Bears användbara tips på hur man överlever i extrema miljöer.

HQ: Silva Sweden AB. Box 998.
Kuskvägen 4. SE-191 29 Sollentuna.
Phone +46-8-623 43 00.
Fax +46-8-92 76 01.
info.gerber@silva.se
www.silva.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera