Annons

 i Press/Reklam

Rapala blir världsledande inom isborrar och tillbehör. Normark Scandinavia tar över all distribution av isborrar från Mora ICE. Rapala VMC Corporation har köpt varumärket Mora ICE av Mora of Sweden. Det betyder att Rapala tar över all distribution internationellt av samtliga isborrar, skär och tillbehör som Mora ICE producerar. För svenska marknaden betyder det att Normark Scandinavia blir ensam leverantör av Mora isborrar i framtiden.

Vi har försett marknaden med Moras ICEs isborrar under varumärket Lazer sedan länge och är väldigt nöjda med produkterna. Tidigare har distributionen av isborrar fördelats på flera leverantörer, men det kommer att avslutas under 2012. Vi är mycket glada att vår koncern har lyckats knyta ytterligare ett ledande varumärke till sig och vi ser mycket positivt på framtiden för våra isborrar och isfisket som helhet, berättar Matts Baum, VD på Normark Scandinavia AB.

Isfisketraditionen är mycket stark i Sverige. Pimpel-SM 2012 beräknas locka cirka 600 deltagare och vi ser mycket positivt på att kunna förse den svenska marknaden med ett komplett sortiment av de bästa isborrarna i världen, avslutar Jesper Norell, ny Divisionschef för sportfiske på Normark.

Mora ICE tillverkar flera olika isborrar, bland annat populära Nova och Lazer och även en rad tillbehör som reservskär och spiraler för motorisborrar.

Normark Scandinavia är Sveriges största återförsäljare av sportfiske-och jaktprodukter. Med välkända varumärken som Rapala, Shimano, Storm, G. Loomis, Blue Fox, Sufix och PowerPro samt Blaser, Mauser, Zeiss och Kamik, förser de marknaden med högkvalitativa produkter. För mer information och kontakt, besök www.normark.se eller ring 0280-125 65

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera