Annons

 i Press/Reklam

Nu startar slutspurten på BeOutdoors uppskattade HÖST-REA, 50-80% på ALLT i våra butiker!

BeOutdoors har drabbats av julkänslor i förtid nu när snön kommit och förvandlat våra landskap till vinteridyller. Vi vill att ni, våra kunder och era nära och kära ska den bästa julen någonsin och därför drar vi igång en riktigt massiv slutspurt på vår höstrea (som blivit vinterrea). 50-80% på allt i våra fysiska butiker! 

*Detta erbjudande gäller våra samtliga lagervaror utom presentkort, marinelektronik och vissa säsongsbundna eller nyinkomna produkter. Rabatter dras i vanlig ordning mot ordinarie pris. Undrar du om en viss vara täcks av kampanjen så slå gärna en signal till din lokala butik så får du hjälp.

Köp presentkort och få en julklapp på köpet!
Ska du ge bort ett presentkort till någon du känner i år så är det läge att köpa det hos oss. För varje500:- presentkortet täcker så får du välja till en julklapp utan extra kostnad (värde upp till 249:-). Välj mellan Svartzonkerbeten, Trakkermössor, Fiskevantar eller isdubbar. För mer info klicka på den här länken. 
Presentkorten börjar gälla fr.o.m. 2012-12-24.

Slutspurt på nätet! Nu är det sista chansen att handla på nätet till 30% rabatt!
Ange kampanjkoden godjul för att ta del av detta erbjudande. För mer info om hur du använder kampanjkoder så följ den här länken

//Beoutdoors

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!