Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser

Till ungdomar och föräldrar med fiskeintresserade ungdomar! SPORTFISKELÄGER v.44 – 2015. Predatorfiske för dig som vill ta ditt fiskeintresse till nästa nivå!

Täby kommun, Ung Fritid arrangerar under höstlovet v.44 ett 4-dagars sportfiskeläger i Roslagens skärgård i samarbete med Sportfiskeboden i Täby. Antal platser är begränsat till 13 deltagare och riktar sig till ungdomar i åldrarna 13-18 år med hängivet fiskeintresse.

När: 26 – 29 Oktober 2015

Samling kl 26 sep 08:10 Shellmacken vid Roslags Näsby trafikplats, åter 29 sep 20.20 på samma plats. Vi bor och utgår från vår egna ö Marholmen på Lyrans konferensanläggning för fiske i innerskärgården runt Spillersboda/Furusund

Detta ingår: Boende 3 nätter i 6-bäddsstugor på Marholmen med öppen spis och bastu Transport till och från Marholmen 4 dagars fiske i ett av Sveriges absolut bästa vatten för Gädda & Abborre varav en heldagsguidning tillsammans med Mikael Boettge från norrortsguiderna, tvåfaldig världsmästare i casting och ägare av Sportfiskeboden i Täby. Lunch, mellanmål, middag, kvällsmacka dag1 Frukost, lunch, mellanmål, middag, kvällsmacka dag2 Frukost, lunch, mellanmål, middag, kvällsmacka dag 3 Frukost, lunch, mellanmål, kvällsmacka dag 4 Ledare som är sportfiskare med lång och gedigen erfarenhet Intyg Under lägret kommer vi även lära deltagarna att knyta egna tafsar, kunskap om fiskhantering och catch and release. Mysiga kvällar med matlagning, fiskefilm, bastubad med dopp i havet och fiskehistorier.

Lägerkostnad: 2300:- Obs! Sista anmälningsdag 22 oktober, dock endast 13 platser så först till kvarn.

För anmälan och ytterligare information kontakta:
Johan Staaf johan.staaf@taby.se width=008-5555 81 64

 

 

Ps, du har väl inte missat senaste numret av +MagazineFishEco

 

Läs på dator här -> +MagazineFishEco

 

Läs på platta eller tele här -> Qiozk.com

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!