Annons

 i Press/Reklam

Trött på dina gamla beten? Dags för något nytt? Jag har testat en XXL-Tail (megagrubb?) från via Wolfcreek Lures. Man kan själv välja att fiska grunt eller djupt – du väljer själv. Dessutom är priset riktigt bra; 95 kr origgad, när liknande kostar ca 200-300 kr. Jag gillar alla möjligheter detta mångsidiga bete ger:  gör exempelvis tre stycken – ett för grunt fiske , ett för medium , och ett för djupt. Sedan är det bara att följa gäddan för dagen eller perioden.

För mig har den hållit bra, de skador som uppstått har jag lätt reparerat med en tändare. Jag gillar detta bete och det är kul att det finns på marknaden igen efter lite frånvaro. Annars kan du ju ha den till att taila en spinnare eller jerk med… *garv*
 
//Bo Gunnars
 

Wolfcreek Lures om betet:
 
Tailen heter XXL-Tail och är kanske ingen nyhet för innbitna gäddfiskare. Den har dock inte funnits att få tag på i Sverige på ett bra tag förens nu. I Europa har den skördat stora framgångar med flera 120+ cm fiskar i Tyska Rügen bla en fantastisk 135 cm gädda!!

270mm lång (450mm utsträckt), väger runt 120g oviktad. Riggas med Jiggskalle i storlek 10/0 -12/0. Standardviktning är med 25g skalle och då fiskar den på 2-8m. För djupare presentation riggas den med en 50g skalle och för shallow fiske med 10g skalle. Dessutom riggas den med valfritt wiretackel med trekrok.

Riggningsmöjligheterna är obegränsade och den går att fiska på mängder av olika sätt – jigga den vid branter och djuphålor, spinnfiske, trolling osv.

Finns i 13 heta färger
Baltic Blue Glitter
Bright Green
Brown Perch
Gr een Perch
Chartreuse Glitter
Mylar Ghost
Gold Glitter
Motoroil
Motoroil Glitter
Pearl Glitter
Silver Glitter
Walleye
Smoke

Priset kommer ligga på
95:- för enbart XXL-Tail
150:- fullt riggad med jiggskalle och wiretackel med 2st trekrok.
Välj mellan shallow (10g), standard (25g) eller deep (50g).

Säljs via Wolfcreek Lures.

Läs mer på -> Baitcaster

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!