Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Ledsnat på inspirationslöst vardagsfiske? Sugen på att göra varje gång till en fest? Nu har du chansen! Multirullen från Abu, Ambassadeur Inshore, ger dig möjlighet att lämna stilla vatten och ge dig ut på de stora fiskeäventyren.

Varken lax eller havsöring blir en för svår uppgift med denna toppförsedda multirulle. Utrustad med marknadens absolut bästa material utgör Ambassadeur Inshores delar tillsammans ett mästerverk.

Avancerad spolupphängning, Carbon Matrix-broms och förlängd vev och kullager av högsta elitkvalitet är bara några av de komponenter som gör Ambassadeur Inshore till en viktig kugge i varje ambitiös fiskares utrustning. Dekorerad med en vacker utsida, i kombination med en urstark insida, är multirullen något du verkligen kan lita på, en riktigt stabil pjäs helt enkelt, vilket vi också tydligt vill visa med vår 10-årsgaranti.

Med Abu Ambassadeur Inshore multirulle bär du med dig vetskapen om att fisken aldrig kan försätta sig i en svårare situation än att hugga på just ditt drag. Lita på dig själv, lita på Abu Ambassadeur Inshore multirulle!

Köp ditt exemplar idag och utnyttja vårt oslagbara erbjudande! Som medlem i Happy Angler Club, vars medlemskap är helt gratis, är multirullen din för oförskämt låga 999 kr (ordinarie pris: 2619 kr). Ett kap!

Beställ här -> Abu Ambassadeur Inshore multirulle direkt via nätbutiken!

//Happy Angler

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera