Annons

 i Notiser

Svenska Gäddklubben styrelse 2015 kommer att omstruktureras efter årsmötet som äger rum i slutet av oktober. Styrelsemedlemmarna Mattias J Fors och Klas Skoglund kommer att lämna sina respektive styrelseuppdrag. De kommer att gå vidare inom sportfiskeSverige så beslutet är väl förankrat och gemensamt taget.

Mattias säger glatt – Det har vart en fantastiskt rolig och spännande tid själva resan med SGK, men nu är det tid att gå vidare och lämna över till nån annan som brinner för gäddan så jag kan få mera tid till fiske, familj och roliga projekt tillsammans med Klas. Mattias har vart ansvarig för marknadsföring och genomförandet av den nya profilen som togs fram för ett antal år sedan samt vart en brinnande entusiast i alla frågor som gällande klubben.

Klas med sin blogg ThePikeFather låter hälsa – Tack för detta år i SGK, vilket har varit spännande att få se hur en ideell förening fungerar, och på nära håll få se hur styrelsekollegorna arbetat ur en gäddlig synvinkel och inriktning både med våra kommande gäddfiskare i våra ungdomar men också kring befintliga medlemmar och alla kommande och nya medlemmar. Lärorikt! Jag kommer framöver att lägga mer tid på arbete, flickvän och min blogg samt förverkliga en liten dröm som jag och Mattias lurat på ett tag”. Han har med hjälp av sin blogg och engagemang skapat trafik på nätet och höjt
medvetandet om att SGK finns.

Klas och Mattias kommer inte lämna SGK som medlemmar utan kommer fortsättningsvis vara goda ambassadörer och sprida kärlek och glädje kring gäddfisket. De kommer att vara behjälpliga tills deras platser i styrelsen tillsätts.

Två drivna killar som brinner för gäddans bästa och som har en massa idéer, så kommer vi garanterat ses snart igen.

Finns det någon som är intresserad av att ta tag i SGK´s medlemstidning och marknadsföring så skicka ett PM på deras Facebooksida eller skicka ett mail via deras hemsida.

//Klas Skoglund och Mattias J Fors
Svenska Gäddklubben

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!