Annons

 i Press/Reklam

Rapala Proguide har fått ytterligare en ny medlem. Fiskeguide Ove Johansson från Team Extreme i Skövde ansluter till teamet från och med 1 januari 2013.

Ove Johansson är en av Sveriges mest välkända trollingfiskare, med bland annat två förstaplatser i Swedish Trolling Masters på meritlistan. Johansson är fiskeguide på heltid och spenderar många timmar på Vänern och Vättern i jakten på lax, öring röding.

– Ove Johanssons kompetens inom främst trollingfiske är ovärderlig för oss, berättar Jesper Norell, chef för Normarks Sportfiskedivision. Hans expertis kommer att hjälpa oss att erbjuda rätt produkter till marknaden och hans medverkan på vår Facebook-sida, hemsidor och bloggar kommer att hjälpa många sportfiskare att lyckas i sitt eget fiske, fortsätter Norell inspirerat.

Rapala Proguide består av Mathias Holgersson, Jörgen Storm, Ove Johansson, Micke Puhakka och Henrik Karlén. Deras sammanlagda erfarenhet från fiske i svenska vatten är en värdefull kunskapsbank om hur man ska lyckas med fisket.
– Rapala Proguide-teamet växer och vår målsättning är att hjälpa svenska sportfiskare att lyckas genom att bidra med bra information om fisketekniker, utrustning och fiskeplatser, säger Norell vidare. Våra fem Rapala Proguides besitter unik kompetens inom sportfiske, allt från mete till havsfiske.

För fiskerapporter, utrustningstips och mer information om Rapala Proguides, besök www.facebook.com/rapalaproguidesverige


Normark Scandinavia är Sveriges största återförsäljare av sportfiske-och jaktprodukter.
Med välkända varumärken som Rapala, Shimano, Storm, G. Loomis, Blue Fox, Sufix och PowerPro, Blaser, Mauser och Zeiss förser de marknaden med högkvalitativa produkter.
För mer information och kontakt, besök www.normark.se eller ring 0280-125 65

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!