Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser

Dundersucce´n på Elmia har just nått slutet då den store profilen ska ta chansen att kroka sitt livs tyngsta fjällbeklädda muskedunder.Ett tillfälle han inte vill missa, henne ska han få på kroken. Med skarpa ögon och bestämda steg letar han på den stora mässan.Hitta, måste hitta, var är hon. Montrar rivs, det stökar och tiden rinner iväg.Men där, där är hon, snabba steg, ett perfekt kast………Lubbmobilen krokad, hur ska detta sluta?!?!?!


Aldrig förr
har mässan varit så välbesökt, och många av rävarna i gamet menar att det är den bästa sportfiskemässan genom tiderna. Stämningen var på topp i dagarna tre, det köptes, såldes, tipsades och det snackades! +Fisheco grenslade uppdraget att bevaka mässan, och vi hoppas att alla tyckte att resultatet blev bra!

Innan nästa års mässa slår upp portarna kommer det hinnas fiskas, utvecklas nya produkter, nya tekniker, det kommer uppstå nya debatter och nya snackisar, och vi kommer vara där längs hela vägen!

Här följer slutligen en riktig triller, där Trumman äntligen lyckas kroka ett stort fjälligt monster… Tack för en supermässa 2011 och Bon appétit!

Se filmen här -> Trumman VS Lubbe

//Sebastian Wiman +Fisheco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera