Annons

 i Notiser, Spinn

Abborre över båda drömgränserna för Ronny Narberg! Det har landats riktigt stora abborrar de senaste veckorna, det syns i SuperSizeregistret och i Swedish Perch Open!

Den senaste smått fantastiska fisken står Ronny Narberg för, så här berättar han själv:

– Denna drömabborre klev på när jag tog med mit bonus barn samt hanns mamma som inte älskar att fiska men ville vara med sin son. Sonen som heter Jonathan Ljung fick PB på både abborre, gädda och id, så resan ner var redan helt lyckad tyckte vi men det var på dag tre som denna gigant till abborre klev på vid exakt samma ställe som jag hade mitt tidigare PB på 2020 g och 51 cm år 2021, trodde aldrig att jag skulle få en störe abborre! Men med många fiske timmar så lyckades jag putsa till mitt PB rejält med 560 g, jag kände direkt att det var PB på vikten nar jag lyfte den från håven och jag tror hela Kalmarsund höres mitt skrik av lycka. Detta var något helt magiskt att få uppleva. Mätte med två vågar och de visa lite olika men denna vikt är från den våg som visa minst och det var Sportfiskarnas våg.

Fisken väger 2580 gram och är 50 cm lång, riktigt grym “fultonfaktor” på den, stort grattis å super well done Ronny! Här hittar du fler SuperSizefiskar!

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera