Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Abu Garcia är glada att kunna presentera nya samarbetspartners: TEAM GARMIN/ABU, ett team med lång erfarenhet av havsfiske både i Sverige och utomlands.

De är kanske mest kända under tidigare teamnamnet Kinnarp/Garmin. Skepparen Benny Johansson har en mycket imponerande meritlista som ex. flerfaldig skandinavisk mästare (småbåt), svensk mästare (storbåt), återkommande vinnare av Pater Noster Cup samt Langesunds havsfiskefestival. Listan kan göras lång…. Men han tillhör den absoluta toppen av svenska havsfiskare

Övriga medlemmar i teamet är Per Alexandersson och har kamperat ihop med Benny under flera år, och har varit delaktig i många av teamets vinster, samt innehar flera individuella segrar.

Den färskaste medlemmen Leif Krause har ett förflutet som specimenmetare, och har imponerande 225 fiskar registrerade i Sportfiskarnas storfiskeregister (mer än någon annan)

Vi är väldigt glada över att kunna samarbeta med ett så pass välmeriterat och proffsigt havsfisketeam säger Abu Garcias försäljningschef Olle Lidesjö. Intresset för havsfiske växer för varje år, och vi har mycket att erbjuda inom det segmentet med starka varumärken som Penn, Abu Garcia och Berkley.

Följ TEAM GARMIN/ABU på www.abugarcia.se

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera