Annons

 i Press/Reklam

Jakt- och friluftsbutiken Active Outfit har sedan starten 2011 etablerat sig som ett av de snabbast växande företagen inom jakt- och friluftsbranschen. Affärsidén har hela tiden varit att etablera en modern e-handel och skapa en positiv köpupplevelse, där varorna och servicen känns nära oavsett var kunderna bor.

Som ett tredje ben i utvecklingen lanserar Active Outfit nu ett brett sportfiskesortiment. Målet är att erbjuda sportfiskare ett brett och professionellt sortiment från attraktiva leverantörer och tillverkare, med ett bredare produktutbud än vad som finns hos andra handlare.

Redan från start finns hela sortiment från starka varumärken som Shimano, Westin, Rapala, ABU Garcia, Berkley och Darts. Det löpande jobbet för Active Outfit ligger i sortimentsutvecklingen då ambitionen är glasklar – marknadens bredaste sortiment inom nischen där alla jägare och sportfiskare ska hitta allt man kan tänkas behöva på en enda plattform, activeoutfit.se.

Vi tycker att det är spännande att utforska möjligheterna mellan att vara en snabbt växande aktör fokuserad på distanshandeln och samtidigt ge lokala kunder en personlig service till bra priser, på en relativt liten yta i vår fysiska butik i Nacka. Vi tror att här finns en dynamik som skiljer oss från många andra handlare och utgör en framgångsfaktor som kan göra oss ännu vassare i framtiden. När våra lokala kunder kommer in blir de ofta överraskade över att lokalen är så liten, men de blir ännu mer förvånade när de inser att vi har ett av Sveriges största sortiment på den ytan., säger Victor Wennerholm (VD).

Kundnyttan är något som Active Outfit värdesätter mycket högt och som hela tiden finns i fokus.

”Vi brinner för branschen och våra anställda har en väldigt stor erfarenhet av både jakt, fiske och friluftsliv. Men vi brinner lika mycket för affärsutvecklingen och tankarna på vad som kan göras bättre, vi vill inte bli en spelare som liknar alla andra. Vi vet att de flesta av våra kunder är oerhört kunniga och pålästa inom sitt intresse. De behöver inte en handlare som begränsar dem genom att bara välja ut ett smalt sortiment av produkter – de behöver en handlare som ger dem tillgång till marknadens bredaste sortiment på ett enkelt och överskådligt sätt. Vill de ha vår hjälp med att välja ställer vi självklart upp och ger råd och tips utifrån våra erfarenheter, men vi ser våra kunder som de verkliga experterna och vi är deras största fans. Vår uppgift är att uppfylla deras behov så att de kan utvecklas i sina intressen, bli bättre på det de älskar och njuta fullt ut av den upplevelsen. Det ska vara enkelt för våra kunder att mäta sig med de bästa, då har vi gjort vårt jobb.”

Active Outfits lansering av sportfiskesortimentet pågår från 18 april t.o.m. 8 maj med erbjudanden, kampanjer och tävlingar på hemsidan.

 

Marknad och sportfiskeansvarig: Per Tjernström, per@activeoutfit.se, 076-394 35 53

VD: Victor Wennerholm, victor@activeoutfit.se, 073-255 90 95

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!