Annons

 i Press/Reklam

Active Outfit lanserar komplett serie med utvalda kläder för sportfiskare.

Active Outfit fortsätter lanseringen av sportfiskeutrustning med att släppa en bred serie sportfiskekläder med allt från underställ och mellanlager till skalplagg och kängor. Kläderna har valts ut av personal från Active Outfit med kravet att allting ska vara vatten- och vindtätt, slittåligt och lätt att anpassa så att stället ska kunna användas året runt i alla väder.

Satsningen kallar de för Pro Team och idén är att detta ska vara en kvalitetsstämpel på att varje plagg är noga utvalt, testat och att det dessutom är utrustning som personalen på Active Outfit själva använder löpande.

”När vi började titta på sportfiskemarknaden lade vi tidigt märke till det stora fokus som finns på hårdvaran, men att det är svårt att hitta riktigt bra kläder som matchar sportfiskarnas behov. Vi tror att det finns en efterfrågan på riktigt bra kläder för sportfiskare och då ska vi självklart erbjuda det.”, säger Victor Wennerholm (VD).

Från start ingår en skaljacka, skalbyxor med löstagbart innerfoder, dunjacka, kängor, funktionströja, fleecetröja, handskar, strumpor och väskor i tre olika storlekar i serien. Tanken är att använda vatten- och vindtäta skalplagg med olika typer av underlager för att kunna kombinera olika delar av stället beroende på årstid och väder och på så vis skapa ett komplett ställ som fungerar året runt.

Alla delar i serien kommer från Jack Wolfskin, en tysk tillverkare som är ett av världens största friluftsvarumärken och som just nu växer snabbt på den svenska marknaden.

”Vi är väldigt nöjda med Jack Wolfskins produker som håller generellt hög klass och dessutom är internationellt prisbelönta; exempelvis vann den avancerade skaljackan som ingår i serien ett av de stora prisen på en av världens ledande friluftsmässor 2015 och då kostar den ändå mindre än många andra jackor på marknaden.

När vi nu rullar ut den här satsningen passade det bra att göra det tillsammans med Jack Wolfskin eftersom vi har väldigt goda erfarenheter av deras produkter, men i framtiden utesluter vi inte att det blir produkter från flera olika leverantörer i Pro Team-serien.”

 

Mer information om Active Outfits Pro Team-serie och möjlighet att beställa kläderna finns på hemsidan: http://www.activeoutfit.se/sv/732-active-outfit-pro-team

Under de kommande två veckorna av Active Outfis lansering av sportfiskesortimentet erbjuds 20% rabatt på alla delar i Pro Team-serien, tillsammans med andra kampanjer och tävlingar på hemsidan.

Active Outfit: info@activeoutfit.se, 08-515 100 06

Marknad och sportfiskeansvarig: Per Tjernström, per@activeoutfit.se

VD: Victor Wennerholm, victor@activeoutfit.se

Ps, du har väl inte missat senaste numret av +MagazineFishEco

Läs på dator eller tele här -> +MagazineFishEco

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!