Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Pressmeddelande – Mojoboats

Vi välkomnar Albin Sharghi som ny produktchef på Mojoboats!

Välkände Albin Sharghi som just kommer från fyra år inom fiskeredskapsbranschen på CWC har ett stort kunnande om sportfiskebåtar, båttillbehör och marinelektronik. Han kommer ge oss värdefull förstärkning i vårt arbete och känns som en gjuten byggsten i vår expanderande verksamhet.

Albin har varit en del av Team Mojoboats i flera år och är redan mycket insatt i hur Mojoboats fungerar. Albin kommer sköta det mesta kring vår webshop Mojoshop där han också kommer bredda sortimentet med nya produkter samt hjälpa till med försäljning av båtar. De som fiskat med Albin vet att han är en perfektionist ut i fingerspetsarna och mångsidig predatorfiskare. Han har även ett enormt kontaktnät inom Sportfiskesverige.

Albin kommer även tillsammans med oss vara med och ta fram egna produkter under Mojoboats varumärke och hjälpa till med marknadsföring. Från och med 3:e juli hittar ni Albin hos oss i Pålsboda utanför Örebro. Vi är riktigt glada över detta kreativa tillskott i personalstyrkan och peppade på Mojoboats framtid! Fish the finest!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!