Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Gick upp tidigt en dag i veckan. Kunde inte hålla mig, var bara tvungen att testa nya grejerna! Fiskade från kl 6 till 9. Hittade direkt fisk på samma fläckar som de stod sent i höstas. Mycket intressant. Hade ett sånt j#%*a eko som inte ville vara med och leka.

Snurrade runt lite och fiskade på ett par fiskar till som vägrade. Bytte till Limetreuse-färgad Fin-S som visat sig vara bra i kallt vatten. Bytet gav resultat! Landade en fisk på 4,4kg direkt. Nya Veritas Medium från ABU har rejält klipp men det vart ändå bra bock i det när jag krokade denna välkonditionerade fisk.

Det är ett 6,6 fots spö med kastvikt på ca 40gr. Mycket lätt men ändå grym power. Spöna finns att ses på vår Mete & Predatormässa i butiken på lördag.   Här ser ni fisken när den hugger. Klockrent! Nedan ser ni fisken på Side Image fönstret. Side Imaging fungerar klockrent till att avgöra om fisken står till vänster eller till höger om givaren. Mycket användbart om du inte riktigt får en bra träff första gången. Jag växlar fram och tillbaka mellan ekolod och SI för att se var fisken är om jag är osäker. Kom och titta på min Starcraft 160PT och hur den är riggad till pelagiskt fiske samt kolla in de nya V-jig spöna från ABU på lördagens butiksmässa!  

 //Albin Sharghi 
Sporting Örebro 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera