Annons

 i Press/Reklam

Till vertikalt rödingfiske riggar jag Strike Pro Tumbler 13 cm med en 30 eller 40 g Flexheadskalle (vilka tillsammans ger ett mycket naturtroget utseende och profil) och en genomgående stinger av Strike Wire Stinger Braid och Owner STN36BC strl 2.

Stingern trär jag genom betet med hjälp av en betesnål (som normalt används till mete). Nedan följer mer info om jiggen, skallen och generellt om nya konceptet Softbaits by Strike Pro! Generellt om serien Betesfisk såsom löja och nors blev avgjutna i en form för att skapa ”master”-pluggarna till denna serie av gummibeten. Denna nya serie av Strike Pro beten skapades kring en idé att presentera ett bete med profil och form som efterliknar betesfisk i kombination med ett rörelsemönster som lurar svårtrugade rovfiskar i vatten med hårt fisketryck. Med andra ord har dessa gummibeten inte bara ett utseende som den riktiga varan, de har också rörelser som dödar…

Strike Pro’s gummibeten är injektionsgjutna i precisionsformar med PVC som är supermjukt men också hållbart. De är tillverkade i en miljövänlig produktion med minimala ekologiska fotavtryck. PVC-plasten som används är fri från ftalater och luktfritt. Tumbler 13 Strike Pro Tumbler 13 är en shadjigg som har utseendet av en löja, vilket innebär en högre profil än traditionella shadjiggar i samma längd. Tumbler 13 är designad för normal till snabb hemtagning och har en tajt simmande och vibrerande gång. Den är dödligt effektiv vid vertikalfiske efter röding men också kanon till lite snabbare liggfiske efter abborre och gös. Finns i 10 heta färger. Strike Pro Flexhead Strike Pro Flexheads är designade att matcha bade färg och form på gummibetena Gunslinger, Shiver och Tumbler från Strike Pro. Välj mellan 30g och 40g i tio glödheta färger.

Strike Pro Flexhead riggas enkelt mot en jigg tack vare flexhead-skruven. Klipp helt enkelt av huvudet på din Strike Pro Gunslinger, Shiver eller Tumbler och skruva på en matchande flexheadskalle. Perfekt för vertikalfiske, dem sjunker snabbt tack vare att de är relativt framtungs och slimmade i profilen! Denna tjusiga skalle finns i samma 10 färger som jiggarna vilket gör att du kan färgmatcha allt!

//Albin

Se mer här -> Rödingfilm

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera