Annons

 i Mässor, Notiser

Allt för sjön är Sveriges största båtmässa med hundratals båtar och tusentals tillbehör som traditionellt startar båtsäsongen i mars varje år. Här ger utställarna de cirka 70 000 besökarna båtnyheter, spännande innovationer och mässpriser blandat med inspirerande aktiviteter och lärorika seminarier. Den 9 mars är Allt för sjön äntligen tillbaka efter tre år av inställda evenemang.

Allt för sjön är den mässa som i mars varje år inviger båtsäsongen. Besökarna har historiskt fått möjlighet att träffa experter, klämma och känna på de senaste produkterna och planera inför kommande och framtida säsonger ute på sjö och hav. Så tidigt som 1922 arrangerades den första utställningen som räknas till den första Allt för sjön. Nu, dryga 100 år sedan Allt för sjön arrangerades för första gången är mässan tillbaka efter tre år av inställda evenemang. Detta borgar för ett stort och lyckat evenemang – det menar Hanse Thorslund, projektledare för Allt för sjön.

– Allt för sjön har huserat i Stockholmsmässan lokaler sedan tidigt 1970-tal och har blivit en självklar mötesplats för båt- och skärgårdsfantaster i alla åldrar. 2022 skulle bli året vi firade Allt för sjön som hundraåring men på grund av pandemin fick vi ställa in både 2021 och 2022. Vi märker att det finns ett uppdämt behov och en längtan efter arrangemang som Allt för sjön och vi är därför extra glada att åter skota seglet och välkomna besökarna i mars, säger Hanse Thorslund.

Allt för sjön får ny mässperiod 2023
Nytt för i år är att Allt för sjön ändrar mässperioden till två långhelger och däremellan stängt måndag-onsdag. Dessutom har mässan flyttats fram för att inte sammanfalla med Stockholms sportlovsvecka. Första långhelgen är torsdag 9 mars – söndag 12 mars och arrangeras då parallellt med Antikmässan. Andra helgen, torsdag 16 mars – söndag 19 mars, arrangeras Allt för sjön parallellt med Sportfiskemässan. För mer information om Allt för sjön, vänligen besök www.alltförsjon.se.

Ackreditering
Om du som journalist vill bevaka Allt för sjön ansöker du om ackreditering här.

Presskontakt
För intervjuer och mer information, vänligen kontakta Ronja Nyström, Press- & PR-specialist på Stockholmsmässan | 076 77 42 141 | ronja.nystrom@stockholmsmassan.se |


Stockholmsmässan är Nordens största mäss- och kongressanläggning med 70 000 kvm utställningsyta. Årligen arrangerar vi branschledande mässor samt nationella och internationella konferenser och event. Mäss- och kongressanläggningen är certifierade enligt ISO 20121 – hållbarhet vid evenemang.

Du vet väl att du kan läsa alla fiskenyheter gratis på appen FishBrain Ladda ner Fishbrain här 

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera