Annons

 i Press/Reklam

Vill du köpa en riktigt häftig sportfiskepryl och samtidigt göra någonting bra? Nu har du chansen! Älvräddarna har startat sin årliga auktion med fin-fina objekt.

Du hittar många roliga saker för alla sportfiskare, vad sägs om en bok av Gunnar Westrin, signerad av honom själv? Eller varför inte ett fiske i Mörrum med möjligheten att välja bland en stor del av ABUs sortiment? Guidade turer med Johan Broman samt Sandhamnsguiderna finns också att lägga bud på.

Det finns även saker med det lilla extra, till exempel så har Sameo skänkt en fiskeväst av nymodell som är extrautrustad. Guideline har skänkt ett Guideline Fario CRS #5 tillsammans med en rulle som endast är gjord i 25 ex, ett riktigt samlarobjekt! Dessa objekt och flera finns i auktionskatalogen som du hittar på Älvräddarnas hemsida (http://www.alvraddarna.se) och själva auktionen sker just nu på forumet på Älvräddarnas hemsida (http://alvraddarna.se/forum/).

Budgivningen avslutas sedan på sportfiskemässan, kan du inte närvara finns det möjlighet att näravara via telefon. Alla pengar som kommer in via auktionen kommer gå till Älvräddarnas fortsatta kamp för levande vatten och biologisk mångfald.

Lycka till i budgivningen och hoppas att vi ses i Älvärddarnas monter på sportfiskemässan. 

Kontaktuppgifter:
Rasmus Gustafsson
0761351105
rasmus.gustafsson@elev.forshagaakademin.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!