Annons

 i Notiser, Tävling

Årets kajakfiskare är en serie som pågår Juni – September där vi vaskar fram Sveriges bästa kajakfiskare. Det kommer bli fem st deltävlingar fördelade i hela landet och där de bäst placerade går till final, och på varje tävling är det 1,2,3 an samt längsta fisk som går kvalar vidare till finalen.

Stort fokus ligger på det sociala, ta chansen att knyta nya bekantskaper, utveckla ditt fiska och såklart lyssna på fiskehistorier på grillkvällarna.

Vi har spritt tävlingarna i hela Sverige så att så många som möjligt kan var med. Om man vill delta i bara en tävling eller bara hänga med för att det är kul så är det såklart toppen.

Vi brinner för att föra fram kajakfisket i alla dess former. Om du är helt ny inom sporten eller har varit med ett tag spelar ingen roll, det är alltid roligt att träffas och fiska ihop. Alla modeller är såklart varmt välkomna så länge det är en kajak.

”Årets kajakfiskare” är inte märkesbunden och inte heller knuten till någon butik. Vi är laddade till tusen och hoppas att ni också är det.

Vi som arrangerar är Tommy Lönnebacke och Manuel ”Manne” Dahlberg.

Länkar till anmälan:

https://www.fishy.nu/contest/40?show=signup

https://www.fishy.nu/contest/41?show=signup

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera