Annons

 i Tävling

Nu är det mindre vecka till årets andra deltävling av Swedish Perch Tournament 2020. Deltävlingen går av stapeln i Arvika med Böjda Spön – dina Sportfiskebutiker i Värmland, som är värdbutik. Tävlingsvattnet är Värmeln vilket är en av de större sjöarna i Värmland och har en area på 74,6 kvadratkilometer.

I dagsläget har vi 46st registrerade lag till den deltävlingen. Vilket betyder att det i dagsläget endast finns 4st platser kvar innan anmälan stängs då maxantalet på 50st registrerade lag har uppnåtts.

Förutom chansen att vinna fina priser i deltävlingen kan ni även genom ert deltagande i Swedish Perch Tournament 2020 även registrera er till Swedish Perch League rankingsystem som är det nationella rankingsystemet för team som tävlar i Abborrfiske.

Som arrangör förhåller vi oss till de rekommendationer och regler som Folkhälsomyndigheten tagit fram på grund av den pågående situationen med covid-19, åtgärder i samband med deltävlingen kommer att utföras.

Anmälan för deltävlingen stänger fredagen den 10/7. Anmälan till Swedish Perch Tournament 2020 görs via hemsidan www.swedishperchtournament.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera